UnD3aD Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 mi-a dat cineva un sistem 5.1 si era arsa o boxa (si tweeteru si difu) si am cumparat difuzor si tweeter nou sa le inlocuiesc... problema e ca tweeteru are 3 pini... unu + si 2 de -... daca masor cu aparatu doar pe un pin imi arata rezistenta? pentru ce e celalt pin? Link to comment
radue Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 Pune o poza...E cam ciudat... Link to comment
adircf Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 stiu ce vrea sa zica.La multe tweetere ieftine am vazut faza cu 3 pini in sensul un condensator se pune direct pe sasiu cu o intrare la pinul 1 care merge prin condensator la pinul 2 care intra la plusul bobinei tweeterului si pinul 3 este minusul :smt003 Link to comment
UnD3aD Posted December 8, 2006 Author Share Posted December 8, 2006 pozasi te rog.. tweeteru meu nu e ieftin ... am dat 8 lei pe el :weedman: Link to comment
UnD3aD Posted December 8, 2006 Author Share Posted December 8, 2006 deci unde conectez minusu? acolo unde imi arata cu aparatu ce rezistenta am.. nu? Link to comment
adircf Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 pfoai..uitate la plusul si la minusul de la borne si uitate apoi daca merg la bobina tweeterului ca un pin trebuie sa fie liber, intelegi? Link to comment
Recommended Posts