fwfw Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 salut, am un laptop iar pe radiatorul procesorului are 2 senzori termici car sunt arsii acestia comandau treptele ventilatorului de la cooler cu ce pot sa-i inlocuiesc ca acum am facut strap pe placa de baza si merge ;coolerul direct pe trepta a doua , singurul impediment ar fi ca se consuma bateria mai repede si automat si ceva zgomot de la cooler ( fasait) nu stiu decit ca pot sa pun 2 tranzistoare parca eft cu capsula metalica in loc de senzorii dar asta oricum era o tehnica veche de senzor temic, procesorul este intel core dua la 2 ghz.fara cooler sa blocheaza cam la 5 minute si se opreste laptopul Link to comment
Adrian Luben Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 nu-ti dai seama ce tip de senzori au fost? un cod ceva? Link to comment
fwfw Posted February 3, 2009 Author Share Posted February 3, 2009 mersi ptr. deranj , am dat laptopul piesa era ceva gen smd sau dedicata ptr el nu ave nici un cod si era foarte minuscula.mersi Link to comment
Recommended Posts