Guest neluras Posted August 20, 2014 Share Posted August 20, 2014 Am un tv.Daewoo sasiu CP102S.Am gasit baleiaj vertical defect ci LA 7848.Am scimbat integratul si toti condensatorii din etaj vertical.Ce se intampla!Se ambaleaza termic si dupa cateva ore de functionare se defecteaza integratul.Tens.de alimentare 36v.Un mic sfat ajutor ar fi bine venit.Va multumesc. Link to comment
iuliantv Posted August 20, 2014 Share Posted August 20, 2014 Am un tv.Daewoo sasiu CP102S.Am gasit baleiaj vertical defect ci LA 7848.Am scimbat integratul si toti condensatorii din etaj vertical.Ce se intampla!Se ambaleaza termic si dupa cateva ore de functionare se defecteaza integratul.Tens.de alimentare 36v.Un mic sfat ajutor ar fi bine venit.Va multumesc. la7848 de proasta calitate,personal am schimbat 3buc sa nimersesc unul cat de cat ok,primul a crapat din start,a doua bucata la cateva zile,a treia bucata am montat-o cu radiator suplimentar si pe fata circuitului integrat am scazut 35v la 30v si merge de cca 10luni Link to comment
Recommended Posts