Solim Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 Rog cine stie,sami spuna cat mai multe despre ea din urmatoarele poze Link to comment
Bogdi16 Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 Pai din cate imi dau eu seama...e un EQ de masina pe 10 benzi...vechi...Asa ca se muta la accesorii auto! Link to comment
adi_0106 Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 scoate-i capacul si vezi ce finali are ..... si in functie de ei iti putem spune si puterea Link to comment
rzone Posted December 16, 2006 Share Posted December 16, 2006 E booster...am avut si eu asa ceva (nu mustang), trebuie sa-l legi direct pe iesirile de difuzoare altfel n-o sa se auda mare lucru. Link to comment
DorinD Posted December 16, 2006 Share Posted December 16, 2006 Adica e de fapt un egalizator pasiv ce admite puteri de pana la 400Watt. Link to comment
rzone Posted December 17, 2006 Share Posted December 17, 2006 Nope...al meu avea finali si tot tacimul (cite 2 pe canal) 4 transformatoare, probabil defazoare si de iesire, "potentiometrul" de volum era un reostat dublu de 16 ohmi iar corectiile de ton erau pe comutatoare (+/- 12dB in pasi de 3). Cu 2-3 W la intrare dadea afara 60W dupa inscriptie si consuma in draci (nu mi-a mers in casa decit pe o sursa AT, cu altele la nivele mari pocnea in boxe si trosneau miezurile trafului). Oricum o scula interesanta, care nu se auzea prea rau avind in vedere ce continea. Link to comment
dosa Posted December 17, 2006 Share Posted December 17, 2006 Rog cine stie,sami spuna cat mai multe despre ea din urmatoarele poze... pai am vazut-o de mana cu un tip inalt...prin centru :weedman: :smt044 Link to comment
Solim Posted December 17, 2006 Author Share Posted December 17, 2006 Sorry,sa mutat aici conversatia la Auto sound,pus si poze, dati click aici si intrati direct http://www.elforum.info/viewtopic.php?t=15956 Link to comment
Recommended Posts