Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pionner


Guest capt

Recommended Posts

Salut. Am un casetofon Pionner intr-un G3 si nu reusesc nicicum sa ii salvez memoria. Adica il setez si dupa ce scot cheia uitat tot. Aveti vreo solutie?

Link to comment
  • Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Nu are legatura cu faptul ca nu am legat ceva bine in spate? adica cineva asta mi-a spus, desi am 2 mufe cred ca boxe si alimentare si le-am bagat la loc + antena. Unde gasesc condesatorul respectiv? e dificila operatiunea? Ma pricep cu pistolul de lipit dar nu la circuite si lucruri de genul.

Link to comment

nu trebuie umblat la nici un condensator nimic. alimentarea la aceste playere auto se face astfel: cablul rosu ce intra in player se leaga de dupa contact(este alimentarea intregului ansamblu inclusiv finalul audio) si un cablu galben care se lega direct la tensiunea masinii(nu trece prin contact).acest fir galben alimenteaza memoria player-ului.

in ceea ce am scris este posibil sa gresesc sensul culorilor deoarece difera producatorul acel mufe,am intalnit cazuri si la Sony,Alpin....

o serie de player ar fi util pentru a te ajuta corect.

Link to comment
  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines