Guest ionica Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 Am un flash AT47BV161T si un programator WILLEM , am adaptorul tsop48 ,il citesc , il sterg, dar cand vreau sa-l scriu da eroare.As vrea sa stiu daca e devina programatorul sau memoria e defecta sau protejata la scriere.Am scris cu el diferite flashuri dar asta ma termina si nu stiu ce sa-i fac. Va rog daca aveti careva idee ce se intampla spunetimi. :?: Link to comment
bogdanm Posted November 18, 2004 Share Posted November 18, 2004 Daca il stergi cu succes e cam greu sa fie protejat la scriere. Stergi fiecare sector complet inainte de a-l scrie? Link to comment
Guest ionica Posted November 18, 2004 Share Posted November 18, 2004 Cred le sterge. Problema este daca Willem-ul este capabil sa scrie asa ceva.ACEST TIP DE MEMORIE NU-L GASESC IN LISTA LUI.Selectez spre exemplu AT49BV161T. Cand dau ID o vede AT49BV16X4AT.Dau citire si o citeste apoi dau stergere si o sterge , spune ca a sterso complet,apoi daca o recitesc o citeste si este toata FF.Daca incarc un BIN FF ,pe asta il scrie,il verifica si spune ca a fost scrisa cu succes.Dar un BIN bun nu vrea sa-l scrie da eroare.Nu stiu care e treaba , e din programator sau din memorie ? :roll: Link to comment
bogdanm Posted November 18, 2004 Share Posted November 18, 2004 Poti sa incerci sa dai jos datasheet-urile pentru cele doua tipuri de memorie si sa vezi care sunt diferentele intre protocoalele de programare. Mai mult nu stiu ce sa-ti spun. S-ar putea sa fie comenzi diferite la cele doua tipuri de memorie pentru scriere. Link to comment
Guest ionica Posted November 18, 2004 Share Posted November 18, 2004 Am cautat pdf la AT47bv161t dar nu am gasit.Oricum multumesc mult pentru intentie.Am sa mai sap. Link to comment
aghora17 Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 willem e facut de tine sauu e cumparat? pentru ca un amic de-al meu a cumparat willem cu tot cu soft, pt ca softul de pe net avea bug-uri, si tot la memorii. asa ca daca nu ai soft cu licenta, s-ar putea sa nu rezolvi problema usor. Link to comment
Recommended Posts