Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

philips 21pt5409/01


Recommended Posts

salut!acest tv cu sasiu L01 2e.aa(tda9552h/n3/3/1623,24c16,sursa tea1507p)nu porneste..am pus becul in locul finalului linii(am 93V pe bec)apas butonul p+ de la tastatura frontala si in baza tz final linii imi apar 15.62khz,dar oscileaza intre 0-15.62 de 7-8 ori si apo dispare.va rog frumos cine ma poate ajuta cu un sfat,nu cunosc deloc acest tip de sasiu,de vce nu porneste?multumesc!
Link to comment
  • Replies 45
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

am schimbat acele c-uri,dar manifestarea este aceeasi.am observat ca la momentul cand apas p+ se aude(f.slab)zgomotul specific al sursei care are scurt pe iesire,dar nu-mi apare nici o secunda inalta.acel c din dreiver este c2411-47micro/25v?

Edited by raducioiu
Link to comment

salut!revin la acest subiect pt ca tv-ul nu s-a rezolvat,dar am reusit sa intru in "sdm" si led-ul clipeste in urmatoare secventa:5 clipiri scurte cu durata de 1sec;6 clipiri scurte cu durata de 1sec;1clipire de1,5 sec;4 clipiri scurte cu durata de 1sec.ce eroare reprezinta acest cod?multumesc!

Link to comment

il voi inlocui cu unul nou(nu am alta posibilitate),si eu cred ca nu e in regula sa se incalzeasca asa repede.

vezi ca sar putea sa aiba scurt pe bv sau pe vreo tensiune furnizata de traf mai verifica inainte sal schimbi si dupa ce esti sigur cai trafu poti sal schimbi eu asa probez trafu de linii il scot si pun doar primaru si masa tras cu fire si pornesc tveul si daca porneste trafu e bun daca nu traf defect succes

si mai verifica si bobina de deflexie nu se stie

Edited by Harhas Florin
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines