Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Service telefoane


Guest nick_bond

Recommended Posts

Guest nick_bond

Salut, sunt student in anul 2 la facultatea de electronica si telecomunicatii si as vrea sa imi deschid un mic service de  reparatii si decodare de  telefoane si electronice.

Imi puteti da niste sfaturi de unde ar trebuii sa incep, cam ce scule ar trebuii sa achizitionez si eventual niste linkuri de unde as putea sa le cumpar?

Multumesc Anticipat!

Link to comment
  • Replies 3
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Dacă te pricepi bine la depanare merită să investești, dar trebuie să știi că este o investiție inițială foarte mare (mai ales în softuri și aparatură specifică) pe care nu ești sigur că o vei recupera prea rapid.Apoi, tehnica evoluează rapid și mereu va trebui să investești în alte softuri (greu de găsit și scumpe). Dacă nu ai o clientelă potențială suficientă, vei lucra în pierdere.

Link to comment

Eu am vorbit cu cineva care lucra în domeniu și numai softurile de decodare costau aproape atât (1000Euro) fără J-tag-uri, JAF-uri și alte scule necesare.Mai pune și un minim de piese de schimb (touch, difuzoare, buzzere, microfoane, etc). Mai bine fă din ocupația asta un al doilea job, unde repari/decodezi în timpul liber.După ce-ți faci un început și devii cunoscut, poți să te extinzi și să te specializezi doar pe depanare/decodare.Trebuie stație de lipt cu infraroșu, și/sau cu aer cald, microscop, ochelari cu lanternă, sute de șurubelnițe și torx-uri, pensete, trusă de demontat mobile, etc.Scheme și informații mai găsești și moka pe net, la indieni mai ales (GSM India de ex.)

Edited by validae
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines