Nemesis Posted December 5, 2006 Share Posted December 5, 2006 Nu stiu daca am postat unde trebuie , o sa vada asta moderatorii .Am un monitor Samsung SyncMaster 753s la care partea dreapta a carcasei e putin topita din neatentia unui coleg de camera .Eu as prefera sa schimb carcasa insa nu stiu unde as putea gasi alta buna sau macar una compatibila cu monitorul meu . In caz ca n-are idee nimeni de unde as putea gasi alta carcasa ce m-ati sfatui sa fac cu zona aceea topita (e pe partea dreapta , la mijloc, de forma circulara de vreo 6 cm diametru ) ? Link to comment
baza Posted December 5, 2006 Share Posted December 5, 2006 las-o asa, mai iese caldura... Link to comment
Nemesis Posted December 5, 2006 Author Share Posted December 5, 2006 las-o asa, mai iese caldura... Pentru "solutii" din astea era suficient sa scot capul pe geam si sa intreb de primul trecator de pe strada :toimonster: . Are cineva alte solutii (excluzand "bagarile in seama" inutile ) ? Link to comment
Tavi Posted December 5, 2006 Share Posted December 5, 2006 fa o poza sa vedem efectiv cum sta treaba si ce se poate face , exista solutii Link to comment
Nemesis Posted December 5, 2006 Author Share Posted December 5, 2006 O.K. Sper maine sa fac rost de o camera foto si sa va pot arata beleaua :rolleyes: . Link to comment
Guest Mircel Posted December 5, 2006 Share Posted December 5, 2006 Scuze...Am postat gresit! Link to comment
baza Posted December 5, 2006 Share Posted December 5, 2006 nu te supara, daca nu te deranjeaza vizibil poti sa o lasi asa.performantele monitorului tau nu vor fi afectatecarcasa noua nu gasesti, poate din vreo vechitura....poti sa-i lipesti o bucata de plastic de aproximativ aceeasi culoare, dupa care sa vii cu vopsea peste ( vezi sa-i dai un grund inainte ) cu spraysolutia presupune vopsirea intregii carcase.daca lipesti bine plasticul nici nu o sa se observe.sa-l iei un pic la polizor ( smirghel ). in paranteza fie zis, poti sa aplici si autocolant ca sa acoperi neuniformitatile.in speranta ca ti-a fost de ajutor, o zi bunabaza Link to comment
Tavi Posted December 5, 2006 Share Posted December 5, 2006 tu despre ce vorbesti acolo Mircel ? Link to comment
Nemesis Posted December 6, 2006 Author Share Posted December 6, 2006 tu despre ce vorbesti acolo Mircel ?Asta ma intrebam si eu :snakeman: .baza, nu m-am suparat (tare). "Sfaturi" ca ale tale au fost , sunt si vor mai fi ; atata tot ca al tau nu prea a fost "la locul potrivit si in momentul potrivit" . Dar sa trecem peste asta . La ce mi-ai propus tu m-am gandit si eu , adica sa polizez varfurile "muntilor" astfel incat sa ramana numai "vai" pe " campia" partii drepte a monitorului ,apoi sa astup cu ceva gropile alea si eventual sa pun un abtibild ceva peste . Nu stiu inca ce ar fi mai bine (sau ce as putea face eu mai bine) ; cea mai buna solutie ar fi tot schimbarea carcasei. Am trimis un mail la reprezentanta Samsung in Romania , sa vad poate imi fac ei rost de o carcasa (poate chiar si prin comanda) . De deranjat , nu pot spune ca ma deranjeaza prea tare pt ca cel care sta in fata monitorului nu prea are cum vedea topitura decat doar daca isi intinde gatul mai tare spre dreapta . Faza mai nasoala e ca peste un an doi sau mai stiu eu cand , o sa vreau sa-l vand si daca reparatia nu iese suficient de bine eventualii clienti vor cam instramba din nas . P.S. schimbarea carcasei imi mi-ar conveni mai mult si pt ca pretul ei ar fi suportat de .... hmmm .....inculpat :smt003 . O reparatie in adevaratul sens al cuvantului ar trebui s-o fac eu si parca ma tem ca nu ar iesi atat de bine pe cat as vrea eu . Link to comment
Tavi Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 cand o sa vrei sa il vinzi peste un an va valora fix pix , ca sa ma exprim poetic , un lcd va fi 2-3 mil atunci :supz: Link to comment
lulu07 Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 Faza mai nasoala e ca peste un an doi sau mai stiu eu cand , o sa vreau sa-l vand si daca reparatia nu iese suficient de bine eventualii clienti vor cam instramba din nas .de ce vrei sa faci pe escrocul? :axe: Link to comment
Nemesis Posted December 6, 2006 Author Share Posted December 6, 2006 Pai tocmai aia e mai lulu 07 . Daca as schimba carcasa , monitorul ar fi perfect reparat si asa n-as mai insela pe nimeni :smt006 (adica n-as mai ascunde rahatul sub covor :rolleyes: ).Tavi , n-am vrut sa zic ca atunci cand o sa-l vand o sa ma imbogatesc subit cu banii de pe el. Problema ar fi ca cine ar mai avea chef sa cumpere un monitor vechi CRT , bombat (adica neplat :yawinkle: )si cu carcasa putin topita , deci altfel zis cred ca o sa fie probleme cand o sa vreau sa scap de el. Diseara cred ca vine poza :rock: . Link to comment
baza Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 Eu am aruncat in vara cateva monitoare CRT de 15" functionale, la firma.Nu mai dorea nimeni CRT, au trecut toti pe LCD-uri.S-ar putea sa mai am prin beciul firmei cateva. Daca te intereseaza vreo parte din carcasa anume, scrie-mi si-ti trimit. Samsung nu cred ca am ceva, dar sunt o gramada de chinezisme noname. Link to comment
Nemesis Posted December 6, 2006 Author Share Posted December 6, 2006 "baza" mersi pt gest , dar eu ce fac cu o carcasa de la alt monitor daca nu se potriveste cu a mea . Daca poti trimite-mi niste poze cu carcasele pe care le ai sa vad macar aproximativ cum sta treaba . Poze cu trasnaia . Link to comment
lulu07 Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 slefuit->chit plastic->finisat->vopsit cu spray-ul :supz: . Link to comment
Recommended Posts