Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor
Sign in to follow this  
giongiu

Reconditinare caseta servodirectie, Solenza

Recommended Posts

Caseta servodirectie, pierde lichid pe la axul volanului, de cativa ani. Tot de atunci, completez cand e nevoie. In ultimul timp insa, pierde din ce in ce mai mult. De pe alte forumuri am inteles ca nu exista chit de reparatie, Dacia recomandand schimbarea casetei, care noua costa peste 15 milioane lei vechi. Am inteles insa, ca unii s-au incumetat si au reparat caseta, schimband ceva simeringuri. Daca cineva a reconditionat o astfel de casta, il rog sa posteze unde, la ce pret, cu ce rezultate.

Multumesc anticipat pentru orice informatie.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut,

 

Printre multe altele ma ocup si de reconditionat casete la pretul de 280 lei,suma la care se adauga pretul simeringului cu pricina care nu sare de 20-30 lei,in functie de producator.

Nu demontez casetele de pe masina si nu din fudulie ci din cauza starii de sanatate,le primesc prin curierat iar daca dupa demontare consider ca are uzuri mari si nu mai poate fi reconditionata nu percep niciun comision pentru demontare interna.

Garantia lucrarii este de 6 luni dar pana acum nu am avut nu am avut reprosuri de la nimeni si ma ocup de acesta operatie de vreo 10 ani.

 

Atentie,multi le demonteaza si folosesc simeringuri de pe la tot felul de pompe de apa si cate si mai cate utilaje dar daca simeringul nu este destinat sa functioneze in prezenta de ulei si presine,cedeaza in foarte scurt timp,plus ca simeringul respectiv are guler dublu,nu este un simering normal.

Mai exista varianta sa cumperi kit-ul de reparatie cu toate simeringurile si oringurile de pe caseta,numai ca te duce la aproape 200 euro plus ca trebuie neaparat mana calificata si scula pentru extras simeringul de la mijlocul casetei.

 

...sau mai poti cumpara caseta SH si dupa cateva luni te trezesti ca ai ajuns de unde ai plecat.

 

Ti-am expus toate variantele,acum ramane sa alegi. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.