Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor
Sign in to follow this  
Bela Daniel

VW Golf - injector nu deschide

Recommended Posts

Am o mare problema injectorul nu pulverizeaza benzina .Pompa de benzina baga ,benzina ajunge pana la capete furtunelor (pompa e noua nu are 100 km) dar cand dau sa porneasca injectorul nu se deschide ,stie careva din ce cauza nu merge ? Injectorul a functionat dar l-am desfacut din cauza faptului ca am schimat mai tot ce se putea in motor ( arbore,cuzineti ,segmenti,semeringuri etc) dp ce am montat tot la loc cum era nu a mai vrut sa mai functioneze :(

Edited by bibanu47
Modificat titlu din "injecotor" in injector,putin mai multa atentie la editare te rog.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Despre ce autovehicul este vorba? Injectie monopunct sau multipunct?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest iRoata

Dupa cum spune initiatorul, s-ar crede ca e monopunct; daca era multipunct ar fi spus "unul din injectoare"; cred...

Dar tipul masinii ar trebui specificat, sa stie lumea despre ce e vorba...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Asigura-te ca ai primeste curent (verifici cu aparat de masura tensiunea cand dai la automat). Vezi daca tacane. Si fugi cu injectorul la un service cu aparat ultrasonic de curatat. Majoritatea service-urilor au si e vreo 20-25ron de bucata de verificat si curatat

Edited by suspectu

Share this post


Link to post
Share on other sites

daca ai injectie monopunct in primu rand verificu cu un instrument daca ti vine cunrent in inpulsuri  la injector cand dai la automat..si daca iti vie curent insamna ca ti so blocat injectoru si daca nuti vine curent vezi scoate fisa centrasa si tane aproape de un fier cam 2mm si daca da scatene cam suspept si daca nu da scantieie i car i senzoru de la volanta  ca deacolo pleaca tot eu amm un fiat tipo de 1.6 monopunct am avut probleme cu consumu din cauza la sonda lamba dar tot mi se pare ca consuma mult ...scumbat buji filru de are........

Share this post


Link to post
Share on other sites

Draga colega suntem in tara asta romaneasca tot felul de nationalitati si traim impreuna si ne casatorim intre noi si alcatuim familii frumoase si avem dreptul sa vorbim fiecare limba lui natala dar atunci cand faci un material scris si mai ales atunci cand el este public trebuie macar in semn de respect sa scrii in limba romana si cat mai corect cum de fapt cere si regulamentul.

Sincer am incercat sa citesc ce ai scris si am obosit groaznic deoarece ai mai multe greseli decat cuvinte exprimate pe cm2.

Sa stii ca sunt permise regionalismele in literatura dar numai in momentul in care ai fi fost de exemplu un renumit Ion Creanga care daca ar fi scris fara sa foloseasca limbajul zonei respective,nu ar mai fi avut absolut niciun farmec.

Imi pun intrebarea daca nu cumva te afli printre cei care in ultimii ani tot cad la examenul de "bac",daca ai fi unul dintre ei esti pe deplin indreptatit sa scrii asa si te inteleg perfect,nu mai am nicio pretentie la tine.

Vad ca te-ai apucat sa invadezi in seara asta toata sectiunea de mecanica cu mesaje din astea "scrise codat" dar sa stii ca nu ne plateste nimeni pe aici in baza numarului de mesaje si daca ai de gand sa mai continui in ritmul asta o sa-mi cumpar vreo10 capre si sa ma duc cu ele sus la munte ca nu am ce sa mai fac pe aici.

Nici eu nu sunt vreo valoare a secolului in care traim dar cel putin ma straduiesc sa tin pasul...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Similar am avut problema cu un harb de-al meu(Golf 3) la care era vinovat filtrul de benzina.Desi era nou,cred---- ca era defect,infundat. Nu pornea din cauza ca nu avea presiune la injector.verificati totusi si conexiunea de la senzorul de la vibrochen,daca aveti posibilitate verificati si presiunea de la furtunul care intra in injector-min.2 bari.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am  rezolvat problema totul era din cauza mufei care duce la injector nu stiu din ce cauza dar 3 fire erau rupte de acea nu imi deschidea injectorul

Share this post


Link to post
Share on other sites

Se coc din cauza temperaturii si apoi cedeaza de la trepidatii.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.