Guest alexgeogabriel Posted June 28, 2014 Share Posted June 28, 2014 Buna ziua, Am probleme cu monitorul din titlu, imi apare o dunga galbena verticala pe ecran. Am incercat si fara cablul dvi neconectat la placa video si problema persista. Aveti idee ce ar putea fi? Multumesc. Link to comment
dore Posted June 28, 2014 Share Posted June 28, 2014 (edited) Este din display ,probleme la unul din driverele superioare! un contact imperfect Edited June 28, 2014 by dore Link to comment
Guest alexgeogabriel Posted June 28, 2014 Share Posted June 28, 2014 (edited) Mai nou, dunga s-a facut alba, 3-4zile a stat galbena. Acum s-a albit probabil de la faptul ca nu am stat la pc si s-a racit un pic. Am apasat pe capacul din spate si s-a schimbat culoarea in roz, am apasat un pic mai sus si s-a facut alba iar. Edited June 28, 2014 by alexgeogabriel Link to comment
Guest alexgeogabriel Posted June 28, 2014 Share Posted June 28, 2014 Si ce anume ar putea fi, se poate repara sau trebuie schimbat display-ul? Link to comment
Guest alexgeogabriel Posted June 28, 2014 Share Posted June 28, 2014 (edited) O fi din cauza faptului ca sta papagalul pe monitor? Stiti cum sunt pasarile mai lasa urme in locul respectiv. Deci sa desfac carcasa si sa incerc sa curat cu un burete contactele? Curat mereu si aspir zona respectiva sa nu intre mizerii, iar papagalul il am de 2 ani.In orice caz gurile de aerisire sunt mai mult acoperite de carcasa. Edited June 28, 2014 by alexgeogabriel Link to comment
leoncris Posted June 28, 2014 Share Posted June 28, 2014 Nu, sa aplici o presiune pe banda flex inserand un buretel intre carcasa si ... display. Link to comment
Guest alexgeogabriel Posted June 28, 2014 Share Posted June 28, 2014 O sa desfac montorul sa vad ce si cum. Link to comment
Guest alexgeogabriel Posted June 29, 2014 Share Posted June 29, 2014 (edited) Buna ziua, Am desfacut si am miscat usor de aceea banda subtire de plastic si nu am vazut sa se atenueze cumva dunga care acum este roz. Desfacusem carcasa iar apoi desprinsesem panelul de suport dar nu aveam prea mult acces din cauza a doua cabluri, cel lat subtire care este exact in dreptul dungii roz si un cablu subtire care cred ca ducea la butoanele de pe monitor. Aveti idee care ar putea fi cauza defectului? Edited June 29, 2014 by alexgeogabriel Link to comment
Guest alexgeogabriel Posted July 5, 2014 Share Posted July 5, 2014 Am fost cu monitorul la un centru de reparatii, mi-au rezolvat dunga verticala dar dupa ce intru in windows, parca tremura un pic imaginea si si au aparut mai multe dungi orizontale albe si tremura, senzatia veche de "paraziti". Din pacate, nu am mai apucat sa fac o poz intrucat am dus monitorul imediat inapoi. Aveti idee ce s-a intamplat? Link to comment
Recommended Posts