Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Jvc CA HXZ10 fara sonor probleme final STK


 Share

Recommended Posts

Combina Jvc CA HXZ10 fara sonor probleme final STK

 

Combina nu are sonor, nu cupleaza cele doua relee (speaker si subwoofer) la iesiri, intra in protectie, pe contactul releului la iesirea inspre boxe am 27.3v deci nu cupleaza pentru a nu arde boxele, din cate m-am documentat este in scurt finalul STK432-050 este chiar vizibil(are una dintre cele 4 pastile inegrite si litele de contact intrerupte la aceasta) mai mult ca sigur din cauza incalzirii excesive deoarece initial nici ventilatorul nu pornea, am gasit alimentarea (regulatorul de 12v) ventilatorului KA 7812 defect.

 

Intrebarea este cu ce as putea schimba acest final STK432-050 care din pacate nu l-am gasit nici macar pe net in Ro (doar in afara la 43euro), dar am vazut ca pe alte forumuri ca acest model de combina era echipat si cu STK403-070 care se gaseste la noi la un pret bun, dar din ce am vazut difera pinii. Va rog daca v-ati mai lovit de asa ceva sau stiti ceva, ajutati-ma.

Link to comment
Share on other sites

Multumesc pentru raspunsuri, am sa intreb propietarul daca este de acord sa o mai repare la aceste preturi, eu unul n-as mai repara-o avand in vedere vechimea ei, cat si modelul care mie unul mi se pare grosolan, cu o gramada de beculete care mai decare mai colorate mai ceva ca radio-casetofoanele alea de la chinezi de inca se mai gasesc prin piete, cu 100 de lei gasesti sh ceva mai nou si aproape egal ca putere, dar fara boxe.

 

@BUGHIU daca vrea sa dea acei bani, o sa va contactez sa-mi spuneti cum as putea sa comand finalul.

Edited by Mays
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines