Guest Leech Posted November 27, 2006 Share Posted November 27, 2006 Am de facut pt facultate un proiect de amplificator de tensiunde de joasa frecventa(50Hz),clasa AB, cu tranzistoare bipolare si MOS....am nevoie de o schema.....pliizzzzzHEEEEEEEELLLLLLLP!!!! Link to comment
one Posted November 27, 2006 Share Posted November 27, 2006 Proiectul nu include numai schema.Scheme gasesti pe net cate vrei, trebuie sa dai doar o cautare cu google. Link to comment
Guest Leech Posted November 27, 2006 Share Posted November 27, 2006 Sincer am dat mai multe search-uri pe gogle si nu am gasit scheme ca lumea.... cu restul(calcule,dimensionari,alegere componenete) ma descurc suficient de bine..imi trebuie doar o schema cu tranzistoare discrete nu cu circ integrate ... Link to comment
one Posted November 28, 2006 Share Posted November 28, 2006 Nici nu vei gasi, caci nu sta nimeni sa justifice schema. Daca cunosti principiul de functionare, iti dai seama care ar fi comentariul. Pentru scheme cu detalii si comentarii, internetul nu este chiar locul cel mai potrivit, ci biblioteca. Inainte de a avea internet acasa, frecventam destul de des biblioteca si crede-ma ca am gasit o multime de carti interesante. Poate parea demodata ideea, dar nu e deloc rea. Majoritatea bibliotecilor au lista cartilor pe calculator si gasesti rapid cartile de care ai nevoie. Iti recomand de exemplu sa cauti Amplificatoare de audiofrecventa Amplificatoare de joasa frecventa uite aici un curs http://www.actrus.ro/biblioteca/cursuri ... prins.html vezi ca de cele mai multe ori profesorii cunosc cartile de pe la biblioteci, deci este recomandat sa nu copiezi exact. Chiar daca nu modifici schema, modifica macar comentariul. Link to comment
Recommended Posts