Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

gasire parola router


nimeni_altci
 Share

Recommended Posts

De fapt eu ma refeream la ceva de genul asta http://null-byte.wonderhowto.com/how-to/hack-wpa-wifi-passwords-by-cracking-wps-pin-0132542/. Doar ca pentru windows. Imi pare rau daca am deranjat pe cineva cu topicul meu dar chiar eram curios daca se poate face acest lucru si din windows fara sa mai diu nevoit sa instalez masina virtuala sau chiar linuxul. Apreciez corectitudinea voastra.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Un PM si se rezolva. Daca vecinul e suficient de dobitoc sa aiba WDS-ul activat este foarte usor. De regula in android sunt ceva sniffere de WDS

Alternativ , exista solutii made in China care vin cu placa de retea cu cipset realtek si ceva distro linux live pe un CD.

WyFly se numeste dispozitivul si se foloseste de navigatorii aflati in rada porturilor sa decripteze parolelel oricat de criptate sunt ele.

Link to comment
Share on other sites

si dupa 12 noaptea schimb de neveste

Daca as fi nevoit sa fac asta(cu nevasta-sa)este imposibil,sunt o familie de penticostali unde se ajuta intre ei dar PREACURVIA este un pacat! :aut: Daca tot voi ajuge in IAD,macar dati-mi o schema functionala de termostatare a cazanului cu smoala!! :)  ATENTIE,mai trebuie sa actioneze si la comanda vocala,adica,cu cat tip mai tare trebuie redusa temperatura!! :57

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Mama ce va dati voi specialisti in spargerea parolelor la routere..... mai,mai,mai!

Va invit la mine,va dau si mancare si bautura si va pun sa spargeti o parola .... hai sa-si spunem "simpla", un WEP format din cifre,nu mai spun un WPA2-PSK!

Daca reusiti,platesc bine! Va garantez ca NU reusiti sa spargeti nici macar un WEP din 8 caractere,indiferent ca este pe 64 sau 128 Biti!

De "chestii teoretice" sunt satul si in plus,NU incurajez astfel de practici! Cine se ocupa si are de gand sa sparga parole,vreau sa-i aduc aminte ca este INFRACTIUNE!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines