Guest Marius86 Posted June 20, 2014 Share Posted June 20, 2014 (edited) Salutari! Am si eu un amplificator auto Crunch x5005 de multi ani dar nu l-am folosit pana de curand cand am primit un set de difuzoare, 4 la numar, de 16" ceva mai potente si am hotarat sa le amplific. Problema este ca pe canalul 3 si pe canalul 5(pt subwoofer) amplificatorul intra in cliping, daca intra pe toate canalele la acelas volum nu eram nedumerit deoarece ma gandeam ca atat poate ea, dar cu aceasi mufa RCA cu acelas difuzor pe canalul 2 de ex nu intra in cliping decat foarte putin la volum exagerat de mare iar pe canalul 3 si respectiv 5 intra in cliping mult mai repede, la volum mic se aprinde beculetul rosu ce indica clipingul. Intrebarea mea este: care ar fi cauza si se poate repara? Si ce anume poate sa fie problema, condensatorii sau...? Multumesc anticipat! Specificatiile amplificatorului: Amplificator class AD 75Wx4 RMS + 200Wx1 a 4 Ohms 135Wx4 RMS + 320Wx1 a 2 Ohms 185Wx4 RMS + 1x 420W a 1 Ohms 98 dB 50 Hz - 45KHz Poza cu matele: http://i.imgur.com/QKTbIcx.jpg Edited June 20, 2014 by Marius86 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Marius86 Posted June 20, 2014 Share Posted June 20, 2014 Nimeni, nimic? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Marius86 Posted June 26, 2014 Share Posted June 26, 2014 (edited) Am rezolvat, problema era din alimentare, acest model se pare ca are nevoie de fire chiar groase nu gluma de alimentare. Edited June 27, 2014 by Marius86 Offtopic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts