Dj.Vallentino Posted June 19, 2014 Share Posted June 19, 2014 Salut .. am un tv BUNTZ CTV2121 problema este ca atunci cand schimb canalele se aude o pocnitura in difuzoare, uneori se stinge singur dupa 2 3 min si alteori se stinge cand pur si simplu vreau sa dau volumul mai tare sau cand intru in meniu atat din telecomanda cat si din panoul lui de comenzi .. are 8 luni tv-ul . Cu ce sa incep ? STIMA Link to comment
elmar Posted June 19, 2014 Share Posted June 19, 2014 .. are 8 luni tv-ul . Cu ce sa incep ? eu zic sa-l duceti la garantie... Link to comment
tepeleacatalin Posted June 19, 2014 Share Posted June 19, 2014 da....si eu zic sa incepeti cu garantia......altfel va costa Link to comment
Florinel TV Posted June 19, 2014 Share Posted June 19, 2014 da domnule daca aveti garantie ducetil acolo si nu umblati in tv succes Link to comment
Dj.Vallentino Posted June 19, 2014 Author Share Posted June 19, 2014 (edited) nu stiu daca ati citit corect topicul ... stiu ca am garantie .. stiu ca il pot duce da nu vreau nu de asta am deschis un topic sami amintiti d-stra ca am o garantie si ca ar trebui sa il duc .. speram ca un profesionist sa imi de informaii concrete .. in fine sunt incepator si cred ca unora le e frica sa nu le ia altii painea de aceea tin asa de mult la niste informatii de doi lei la cere strainii iti raspund neconditionat ... trei persoane acelasi raspuns cred ca doar la noi se poate un topic incarcat inutil Edited June 19, 2014 by Dj.Vallentino Link to comment
elmar Posted June 19, 2014 Share Posted June 19, 2014 pai daca sunt "informatii de doi lei" la ce va mai obositi sa le obtineti? ce v-am spus mai sus ...o spun tuturor celor care au un tv in garantie...cred ca e spre binele dvs... daca doriti sa faceti "experiente " pe acest tv ...trebuia sa o spuneti! Link to comment
Guest hantar Posted June 19, 2014 Share Posted June 19, 2014 Vezi tu? Nici un profesionist nu-si asuma riscuri. La ce ti-ar folosi informatii savante atat cat tu esti cel mult un incepator? Ai auzit de subpurtatoarea de 4.43? De sincroseparator ai auzit? Dar de SDA si SCL ai auzit? Liniile de intarziere stii ce sunt? Bineinteles, toate astea nu au legatura cu pocniturile pe care tu le auzi. Iar, de diagnosticat un defect, asa prin taclale, nu se poate. Nici cel mai tare profesionist. Daca chiar vrei un sfat bun, uite-l aici: Cumpara o surubelnita, un multimetru, un osciloscop. Mai faci rost de documentatie si "sapă"! Succes! Link to comment
Florinel TV Posted June 19, 2014 Share Posted June 19, 2014 nu stiu daca ati citit corect topicul ... stiu ca am garantie .. stiu ca il pot duce da nu vreau nu de asta am deschis un topic sami amintiti d-stra ca am o garantie si ca ar trebui sa il duc .. speram ca un profesionist sa imi de informaii concrete .. in fine sunt incepator si cred ca unora le e frica sa nu le ia altii painea de aceea tin asa de mult la niste informatii de doi lei la cere strainii iti raspund neconditionat ... trei persoane acelasi raspuns cred ca doar la noi se poate un topic incarcat inutil nu trebuie sa va suparati pe chestia asta dar daca vine un client la mine si are tveul in garantie nu las repara dar tinind cont de ce spune ca are garantia la sute de chilometri nam ce face trebuie sal ajut dar stiu ce sai fac acum 7 ani am primit un tv in garantie si a spus ca la cumparat si a tinut doar 2 luni si la dus la garantie si dupa operatie a tinut doar 2 saptamini a venit la mine si lam facut atunci si de atunci ii merge sin ziua de azi asa ca dul la garantie sau la un atelier din zona care e cel mai bun daca vrei sa inveti poti veni la mine sau la alcineva dar pe forum no sa poti invata niciodata ca electronica este grea daca nu stii ce sai faci poti sa arzi multe componente aiuria eu nas zice ca nu teas invata dar asa nu se poate sper sa intelegi Link to comment
dan cod Posted June 20, 2014 Share Posted June 20, 2014 Si eu sfatuiesc clientii care vin la reparat cu aparate in garantie sa le duca la garantie.Daca nu vor ii ajut cu placere.Acum legat de subiect daca vrei sa desfaci tvul prima data trebuie probata sursa sa fie ok.Daca are A1015 in primar neaparat trebuie pus 2SA1013.Vezi si filtrajele trebuiesc testate cu ESRmetrul. Link to comment
leoncris Posted June 20, 2014 Share Posted June 20, 2014 (edited) ( Uite de ce nu recomand interventia neautorizata in garantie. Un amic a cumparat acum o luna parintilor (aflati in Valcea) , un INTERVISION 14N1 din Cora (199,90 lei) Dupa 2 saptamani a crapat tubul . Fiind dus la reparat la un service neagreat ,din Valcea , ................... ) "Cu ce sa incep ? " - cu tensiunile furnizate de sursa . Posibil si lipituri reci . Edited June 20, 2014 by leoncris Link to comment
palcu ion Posted June 20, 2014 Share Posted June 20, 2014 ....iar un tub schimbat...fara macar 120lei nu se poate,se merita daca e in garantie? in cazul de fata multifunctionalul poate fi de vina,scump si asta daca s-o gasi! Link to comment
Recommended Posts