aventtini888 Posted June 18, 2014 Share Posted June 18, 2014 Salut , am un centru CNC Traub cu controller bosch cc100 am gasit manualul pdf dar exista cineva care a lucrat pe asa ceva ? Centru este din 94 ore de functionare 700 de ore a fost intr-un liceu pt training . Singura problema este ca a avut 3 butoane lipsa (cred ca ia trebuit la sunerie ) . Eroarea care o am cand ii dau drumu zice " lipsa alimentare 24v carte DNC es" asta in franceza Link to comment
aventtini888 Posted June 21, 2014 Author Share Posted June 21, 2014 (edited) poze la servo si la spm http://imgur.com/Q2MQZtG am studiat pe scheme si am ajuns la concluzia ca SPM (spindle module)meste in avarie are becul Lf aprins cea ce cred ca inseamna logical fail . Are cineva vrun manual .? Bosch spm 17 Edited June 21, 2014 by aventtini888 Link to comment
aventtini888 Posted June 25, 2014 Author Share Posted June 25, 2014 Sa remediat problema ,avem alta stie cineva cu se leaga pe drip feed sau pe DNC am schemele de la mufa dar nu am reusit sa transimit Link to comment
Recommended Posts