Guest szekely_isty Posted June 18, 2014 Share Posted June 18, 2014 Buna ziua Am o mica problema cu televizorul de acasa (Samsung LE22B350), predomina culoarea rosie imagine. La intrarile de HDMI / DVI / VGA nu am probleme, dar la SCART / Composite / Semnal Cablu apare problema mentionata mai sus. Daca aveti idei care o fi problema.... Exista placa cu decodor DVB-C (placa PCB) compatibil cu acest LCD ? Multumesc! Link to comment
dan cod Posted June 18, 2014 Share Posted June 18, 2014 Ai incercat sa ii dai un reset general? Link to comment
Guest szekely_isty Posted June 18, 2014 Share Posted June 18, 2014 o sa incerc casa, dar am dat din meniu ... dupa cum am inteles la samsung exista si service meniu, am gasit ceva pe net o combinatie de butoane dar nu a intrat.... mai ncerc azi cand ajung acasa sa dau inca un reset ... am desfacut televizorul .. dar pe placa nu se vede nimic .. Link to comment
dan cod Posted June 18, 2014 Share Posted June 18, 2014 Da-i un reset prima data.Lasa deocamdata placa. Link to comment
cianyika Posted June 18, 2014 Share Posted June 18, 2014 (edited) 1. Seria b unele modele au dvb-c dar nu au ci+ (spune ce model este placa ta) Ai incercat cu alt cablu scart ? , poate lipseste semnalu de verde (fir intrerupt sau dezlipit) Pune o poza sa vedem cum se vede. La samsung reset se face in felu urmator : Ti apasat aproximativ 10-15 secunde pe telecomanda butonul exit dupa care ar trebuii sa apara meniul de reset. Edited June 18, 2014 by cianyika Link to comment
Guest szekely_isty Posted June 19, 2014 Share Posted June 19, 2014 Sa va spun ce am facut:)) Tv oprit -> info -> meniu -> mute -> Power => meniu service i-am dat sa faca un factory reset, a si facut dar problema inca exista M-a mancat in cur sa dau la ADC / WB -> ADC -> AV calibrate (aveam legat la TV un playstation 2 pe composite) parca umbla cineva la brightness High / low si a intrat in ciclu asta fara sa pot face nimic acu apare la status AV calibrate - Failure, dar am scapat de culorile rosii:))) negrul a devenit din nou negru. imi lipseste ceva instrument de masurare ? cum se face sa treaca testul cu succes????? Multumesc anticipat! La test am incarcat si cu acest pattern: fara succes. Link to comment
Guest livius2000 Posted April 28, 2016 Share Posted April 28, 2016 E cam veche postarea dar am o logica pt acest model defecta gasesc pe la vreun coleg vreuna disponibila??? Link to comment
Recommended Posts