Guest myhay Posted June 17, 2014 Share Posted June 17, 2014 buna ziua am un tv tevion tv7004-2 de 70 cm sasiu beko cu pic in pic stop cadru zoom mai multe functi.Problema este urmatoarea am sunet dar imaginea nu apare deloc, am observat ca tensiune de la trafo linii intra in tub pentru ca se creaza acel camp magnetic , iam dat capacul la o parte si am observat ca nu se aprind catozii .cam de unde ar putea fii problema de unde sa incep ca cautarile si masuratorile ca televizorul este nou nout nu are nici mcar fir de praf inauntru si as vrea sa il pot repara. pe eticheta din spate scrie urmatoarele tevion tv7004-2 rs 20628 tu 4.812-b xi/02/2004 stiu ca are dolby dar nu are subwofer incorporat desi avea optiunea si in meniu . cime ma poate ajuta as fi recunoscator ca nu vreau sa o iau babeste ca este destul de aglomerat inauntru. finalul este bun l am masurat doar ca nu am tensiunea care aprinde catozii. . televizorul a fost adus din germania este nou nout pe eticheta spate scrie in germana cred ca aveau defecte minore si le refuzau germani a mers la mine vreo 3 luni si acum nu mai am imagine. rog ajutor vreau sa il repar si eventual sa schimb mai toti conzii importanti din el ca masura de precautie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toni Marginean Posted June 17, 2014 Share Posted June 17, 2014 Aveti tensiunea +B (cea care alimenteaza finalul linii)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dan cod Posted June 17, 2014 Share Posted June 17, 2014 Ala este un TV complex si mai greu un pic de reparat.Daca ,,catozii,, nu se aprind asa si trebuie sa nu se aprinda altfel e bai mare.Clar nu esti de meserie totusi incercam sa te ajutam 1.Cat este U1?ajunge in colector linii? 2.Ceva recuperate din linii exista? 3.Ceva scurt pe recuperate linii ai masurat? 4.Probeaza sursa sa tina in sarcina prima data. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leoncris Posted June 17, 2014 Share Posted June 17, 2014 (edited) Ia schema , si vezi ce'i cu ... " catozii" aia ... http://monitor.espec.ws/section1/topic140488.html http://archive.espec.ws/section542/file26434.html Edited June 17, 2014 by leoncris Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts