Jacobs Posted June 16, 2014 Share Posted June 16, 2014 Am niste intrebari legate de partea audio a electronicii. Din ce este format un sistem audio complex?Am auzit adesea de filtre , egalizatoare, difuzoare medii , inalte , fara sa inteleg prea bine ce reprezinta.Care din difuzoare produce bass-ul? Daca ar putea cineva sa imi spuna asa pe scurt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristian1961 Posted June 16, 2014 Share Posted June 16, 2014 Deobicei un lant de amplificare clasic e compus din: preamplificator cu corectii de frecventa, in caz simplu baxandall sau mai complicat pe maoi multe frecvente , asa numitul agalizor grafic . aici mai pot fi si alte tipuri de filtre speciale . apoi un amplificator de putere . si boxe , deobicei cu trei difuzoare unul cel mai mare de joase , bass altul de medii si unul de inalte . astea sunt conectate la amplificatorul de putere prin intermediul unor filtre separatoare. daca dai semnal dintr-un calculator atunci parte de corectii de frecventa e facuta in el . asta asa simplist . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts