Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Masina de spalat Artic C 1200A


gaguady
 Share

Recommended Posts

Salutare tuturor si sanatate. Am si eu un Artic C1200A care nu functioneaza. Are primele 2 led-uri de sus, hublou si spalare aprinse, iar stop si prespalare, amandoua, imi clipesc. Am vazut ceva prin cartea ei ca ar putea fi de pe la pompa de admisie apa. Am verificat si pompa de evacoare, cablurile si toate sunt in regula. A mai intalnit cineva erorile asta si cum ati rezolvat? Va multumesc anticipat. O zi minunata.

Link to comment
Share on other sites

Sorry cu întârzierea. Am rezolvat problema prin schimbarea pompei de admisie apă și din câte cred eu, zic așa pt că nu am găsit asta nicăieri scris, dar după ce am schimbat-o tot aceeași eroare îmi dădea și atunci am ținut 3-5 sec primele 3 butoane și apoi, fără STOP, celelalte 3 butoane pt același interval de timp. Apoi am repornit-o și s-a resetat și a pornit normal. Se pare că se blocase în eroarea asta, că altă explicație nu găsesc. 

Link to comment
Share on other sites

Pe placile astea noi de la Artic indiferent de defect se blocheaza si trebuiesc resetate.De exemplu cu tahometru intrerupt nu mai pleaca motorul.Dupa ce inlocuiesti componenta trebuie sa insisti de multe ori sa o resetezi.O porcarie de placa.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines