vikingul38 Posted June 14, 2014 Share Posted June 14, 2014 (edited) Am intrat in posesia acestui ,,SUPERB,, amplificator - TECHNICS CA 10...problema e ca provine dintr-un sistem si nu am decat acest modul......poseda acea pamblica cu vreo 12-14 contacte pentru a fi connectata in ,,turn,,.....NU L-AS PUTEA PUNE LA TREABA SINGUR?????? Nu-mi vine sa-l defrisez...... Edited June 14, 2014 by vikingul38 Link to comment
nationalistu Posted June 14, 2014 Share Posted June 14, 2014 Ai schema la finalul tau. Link to comment
vikingul38 Posted June 14, 2014 Author Share Posted June 14, 2014 Multumesc...mult de tot....sa inteleg sa-l alimentez unde trebuie ...nu????ce fac ca e MORT....... Link to comment
cearda Posted June 14, 2014 Share Posted June 14, 2014 Este aproape identic cu Panasonic SA-HE70 Link to comment
vikingul38 Posted June 14, 2014 Author Share Posted June 14, 2014 Nu stiu fizic cum sa conectez doar finalii.....au atatea conexiuni...relee...etc.... Link to comment
elmar Posted June 14, 2014 Share Posted June 14, 2014 daca aveati si partea de tuner...puteati sa il folositi ! asa...nu cred ca o sa faceti mare lucru cu el! din pozele care le-ati atasat nu pot sa-mi dau seama daca acest amplificator are traful de alimentare ...posibil sa nu! iar in tuner se afla reglajul/controlul volumului si intrarile audio(cu preamplificatoare) Link to comment
nationalistu Posted June 14, 2014 Share Posted June 14, 2014 Are in carcasa transformatorul de alimentare,o sa fie destul de greu pentru tine de modificat asa incat eventual sa-l folosesti ca final audio,mai ales ca nu ai tunerul de unde il controlezi,si destule cunostinte pentru a identifica intrarile de semnal.Eventual il poti vinde pe un forum de profil si iti iei o statie audio. Link to comment
vikingul38 Posted June 15, 2014 Author Share Posted June 15, 2014 Mie foarte drag.....mai ales WU metrele......!!!!!!Dar nici sa-l fac bucati....are si traful cu totul e vreo 5 kg....si are foarte multe piese.....Voi cere vreo 200 lei sau la schimb cu un amplituner.......Va multumesc..... Link to comment
Recommended Posts