Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplifier TECHNICS CA 10

vikingul38

Recommended Posts

Am intrat in posesia acestui ,,SUPERB,, amplificator - TECHNICS CA 10...problema e ca provine dintr-un sistem si nu am decat acest modul......poseda acea pamblica cu vreo 12-14 contacte pentru a fi connectata in ,,turn,,.....NU L-AS PUTEA PUNE LA TREABA SINGUR?????? Nu-mi vine sa-l defrisez......post-175112-0-30330700-1402749976_thumb.jpgpost-175112-0-65211800-1402749931_thumb.jpg

Edited by vikingul38
  • Replies 10
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• vikingul38

7

• nationalistu

2

• elmar

1

• cearda

1

Top Posters In This Topic

Posted Images

daca aveati si partea de tuner...puteati sa il folositi !

asa...nu cred ca o sa faceti mare lucru cu el!

din pozele care le-ati atasat nu pot sa-mi dau seama daca acest amplificator are traful de alimentare ...posibil sa nu!

iar in tuner se afla reglajul/controlul volumului si intrarile audio(cu preamplificatoare)

Are in carcasa transformatorul de alimentare,o sa fie destul de greu pentru tine de modificat asa incat eventual sa-l folosesti ca final audio,mai ales ca nu ai tunerul de unde il controlezi,si destule cunostinte pentru a identifica intrarile de semnal.Eventual il poti vinde pe un forum de profil si iti iei o statie audio.

Mie foarte drag.....mai ales WU metrele......!!!!!!Dar nici sa-l fac bucati....are si traful cu totul e vreo 5 kg....si are foarte multe piese.....Voi cere vreo 200 lei sau la schimb cu un amplituner.......Va multumesc.....