Dmythross Posted June 13, 2014 Share Posted June 13, 2014 Am o combina frigorifica k386vd+ cu afisaj digital,mi a dat eroarea E8 si imi face gheata pe peretele din spate la frigider,de inghetat ingheata foarte bine dar nu isi mai face pauza necesara pentru dezghetarea automata frigider ,la masuratoare senzorul pentru dezghetare are o valoare prea mica (1-4k in loc de 10k) la temperatura camerei.As vrea sa stiu unde se gaseste senzorul respectiv ,o localizare precisa ca sa nu fiu nevoit sa ciopartesc tot spatele frigiderului pentru asta...multumesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dmythross Posted June 24, 2014 Author Share Posted June 24, 2014 Neavand alta solutie am urmarit firul senzorului prin spuma poliuretanica pana la senzor,atasez o poza cu pozitia senzorului pentru a fi de ajutor si altora care au aceasta problema. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitone Posted January 28, 2020 Share Posted January 28, 2020 Singurul loc unde am gasit ceva despre combina asta si a mea face la fel. Daca mai puteti raspunde as avea cateva intrebari poate reusesc sa o refac. Multumesc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts