Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandare boxe


mely17
 Share

Recommended Posts

  • 3 weeks later...

Buna ziua. Am intrat in posesia unor boxe Jamo E350. Dupa o cautare pe internet nu am gasit nimic despre ele. Daca caut dupa modelul E350 imi da rezultate cu niste boxe floorstanding. La difuzoarele de bass trebe schimbate suspensile pentru ca sau uzat cele vechi. Ce parere aveti despre ele? Difuzorul de bas are 12" diametrul. Ce adeziv imi recomandati sa folosesc la schimbarea suspensilor?

Multumesc,

post-177060-0-02204300-1405175205_thumb.jpg

post-177060-0-22054000-1405175253_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Mie imi place aburelile astora cu impedante pe 4 si 8 ohm :) ma distreaza enorm,daca acel difuzor suporta si 4 sau 8 ohm nu inteleg cum vine asta,daca la cele cu 2 de bas/medii poate fi posibil ca 2 inseriate de 4 ohm sa ajunga la 8 ohm nu inteleg partea cu 4 ohm ca daca sunt puse in paralel rezulta 2 ohm,la astea simple mai vezi pe le difuzoarele auto cu cate 2 bobine de 2x4 ohm sa il poti face de 8 dar si asa trebuie sa ai doua perechi de conectori pentru legarea boxelor,dar sunt doar povesti,deci nu mai credeti in ce se scrie acolo.Boxele alea sunt clar pe 4 sau 8 ohm nicidecum merg pe ambele impedante,legat de lipirea suspensiilor recomand bison kit,cu asta lucreaza mai toti care fac asa ceva.Spor!!!!(ps. daca nu te pricepi nu te baga) dule la cineva care se pricepe la asta.

Link to comment
Share on other sites

E simplu, în fiecare boxă ori e un dif de 6 Ohmi, ori două de 3 Ohmi înseriate. Nu e mare filozofie şi se presupune că rezistă şi boxele şi amplifurile folosite cu ele, în realitate e mai complicat.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines