Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Salutare tuturor.Ivory21pal cu Procesor St 92195C7B1/MBF

bogdicy

Recommended Posts

Va rog mult sa ma ajutati si pe mine.Vad ca sunteti meseriasi. Am si eu un Ivory21pal cu Procesor St 92195C7B1/MBF si Jungla STV2248H.Se vede pe bleo pe albastru.Tipul care repara mia zis ca trebuie scrisa o memorie.Imi trebuie un dump.PLS Urgent. memoria este de tip 24c08.Multam

• Replies 14
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• bogdicy

5

• Tavi

3

• mircea626

3

• florinstancu

2

Mersi pt promtitudine.Dar am scris una din dumpuri care am crezut ca e potrivita de pe forum unde mai trimis,dar nu merge.Problema tvului este ca vede pe albastrusi cica trebuie ceva.....nustiu nu ma pricep eu vreau sa ajut pe cineva.

AM incercat cu asta ivory_21pal_160.rar si nu mia mers.o sa incerc acum cu asta ivory_tv21pal_529.rar sa vedemmersi oricum.si mai am o intrebare: unde pot gasi un tranzistor STC945 sau un echivalent.mersi

• 3 weeks later...
Guest gheoangel

salutca sa fi sigur ca memoria este dusa, cand intri in functia txt televizorul se va oprica sa intri in meniul de service este un buton ascuns pe telecomanda, i stanga jos sub butoane apoi o sa iti apara o bara alcastra sus pe imagine unde o sa skrie exempu blue gain ...............63, in principiu cainurile trebuie sa fie maxim si reglezi din cealalta functie care nu imi vine in minte acumapoi cu tasta ok intri in submeniul de dimensiuni daca tot nu reusesti da-mi un mail la gheoangel@yahoo. com si iti dau si softulbafta