romicap Posted June 9, 2014 Share Posted June 9, 2014 IJL:N MITTALAITTEET koti.mbnet.fi Link to comment
nationalistu Posted June 9, 2014 Share Posted June 9, 2014 Asa...si care e smecheria ? Link to comment
florincccc Posted June 9, 2014 Share Posted June 9, 2014 (edited) Da, chiar, te doare tastatura sa scrii 15 cuvinte in care sa descrii ce draq e in linku ala? Edited June 9, 2014 by florincccc Link to comment
nationalistu Posted June 9, 2014 Share Posted June 9, 2014 (edited) Oricum cata aparatura folosesti la verificarea...construirea unei statii audio pe tuburi electronice sau semiconductori.Aparatele de baza,vorbim de minimul necesar,un osciloscop (ideal cu 2 spoturi),generator de audiofrecventa,voltmetru electronic,sau un multimetru mai rasarit,daca este si un distorsiometru e perfect,si eventual un wattmetru de audiofrecventa.Deci...restul depinde de buzunar,cu cat e mai generos fondul de investitii cu atit mai bine.Nu are rost sa investesti sume exorbitante in aparate de masura oricare ar fi ele,de dragul de a le avea si probabil nu o sa lucrezi niciodata cu ele. P.S...adaug o punte RLC,si o sursa de tensiuni multiple necesare.(sursa o putem construi noi nu are rost...sa alergam dupa marci consacrate unde numai sigla producatorului costa juma' din pretul ei) Edited June 9, 2014 by nationalistu Link to comment
zal Posted June 9, 2014 Share Posted June 9, 2014 Pînă pui toate aparatele alea în funcţie ca să măsori o rezistenţă... Link to comment
hpavictor Posted June 9, 2014 Share Posted June 9, 2014 Crapa fierea in anumiti useri ... de invidie sincera ! Link to comment
dan cod Posted June 10, 2014 Share Posted June 10, 2014 IJL:N MITTALAITTEET koti.mbnet.fi Mi-ar place sa am asa ceva.Sincer. Link to comment
GEO 53 BN Posted June 10, 2014 Share Posted June 10, 2014 Mi-ar place sa am asa ceva.Sincer. Cui nu i-ar placea.Intrebarea e, cit ar trebui sa scoata din buzunar eventualul doritor.Parca am ceva indoieli ca cineva ar fi putut investi atita.Eventual cineva(neaparat pasionat) care sa aiba bani cu nemiluita si sa nu stie ce sa faca cu ei. Impresionant! Link to comment
allexx1968 Posted June 10, 2014 Share Posted June 10, 2014 Cui nu i-ar placea.Intrebarea e, cit ar trebui sa scoata din buzunar eventualul doritor.Parca am ceva indoieli ca cineva ar fi putut investi atita.Eventual cineva(neaparat pasionat) care sa aiba bani cu nemiluita si sa nu stie ce sa faca cu ei. Impresionant! Buna Si sa nu aiba sotie,nu cred ca ar intelege. Spor tuturor Alex Link to comment
zal Posted June 10, 2014 Share Posted June 10, 2014 O fi o firmă, doar aşa s-ar justifica investiţia exagerată. Mai trebuie şi pricepuţi care să mînărească la butoane. Link to comment
tehnic dan Posted June 10, 2014 Share Posted June 10, 2014 Nu poate fi decat un service pentru comunicatii RF gen RATB , pompieri sau chiar politie , prea nu se vad geamuri sau imagini de afara . Ganditi-va ce instatalatii de conditionare aer trebuie sa fie acolo , ce costuri !?! . Link to comment
Guest viobio Posted June 10, 2014 Share Posted June 10, 2014 Cine are așa ceva in dotare nu e un simplu pasionat de electronică,poate fi un laborator al unei firme,chiar dacă procedezi în domeniul electronicii nu ai ce face cu atîtea aparate,părerea mea. Link to comment
zal Posted June 10, 2014 Share Posted June 10, 2014 Şi serviciile secrete au astfel de ateliere, laboratoare... cu meseriaşi buni la tot felul de minuni tehnice. Acolo totul e justificat. Link to comment
TEDDY R Posted June 10, 2014 Share Posted June 10, 2014 Laboratorul este al unui radioamator Ilpo J Leppänen - OH5IJL. Din poze se vede ca pasiunea este mare si bineinteIes se vede ca nici banii nu au fost o probIema. Link to comment
Recommended Posts