doban Posted June 5, 2014 Share Posted June 5, 2014 Buna seara,rog un ajutor in depanarea acestui monitor LG Flatron W1934S-BN care a fost trasnit de fulger.In momentul trasniri monitorul era in standbay.Acum dupa ce este conectat la retea se aprinde ledul de la standbay,are culoarea albastra si sta aprins in continuu.Butonul on-off nu are niciun efect la comutare.Ecran negru.Am verificat tensiunile conform schemei,pe L802 am masurat 14,5v si pe F802 am 5V.Ce sa mai verific? Multumesc anticipat pentru raspunsuri. Link to comment
elmar Posted June 5, 2014 Share Posted June 5, 2014 verificati daca procesorul isi primeste tensiunile... si daca da...sunt "sanse" ca procesorul sa fie defect... un traznet poate provoca defecte devastatoare asupra monitorului...si e posibil ca nici display-ul sa sa nu scape..(dar acestea sunt doar presupuneri...) puteti verifica daca invertorul mai functioneaza ...fortand pinul on/off (al invertorului ) sa ramana in on. 1 Link to comment
leoncris Posted June 6, 2014 Share Posted June 6, 2014 "Ce sa mai verific?" Ia manualul de service si urmeaza ... pasii. http://www.eserviceinfo.com/downloadsm/57251/LG_w1934s.html Link to comment
doban Posted June 6, 2014 Author Share Posted June 6, 2014 Multumesc domnilor,incep sa verific,cu stima. Link to comment
iod2 Posted June 6, 2014 Share Posted June 6, 2014 lasal un pic in functiune si monitorizeaza temperatura procesorului. mai mult ca sigur sa trasnit....... Link to comment
Recommended Posts