davidut5 Posted June 3, 2014 Share Posted June 3, 2014 Salut. Mi-a adus un prieten un tv samsung le37c530 de 37 inch, la care bazaie foarte tare transformatoarele din invertor. Se poate face ceva, sa torn pe ele hot glue, sau ceva de genul? Link to comment
surubarila Posted June 3, 2014 Share Posted June 3, 2014 Filtrajele pe U alimentare invertor sunt OK?Chiar bazaind, lampile se aprind,imagine ceva?Ar fi pus cei de la Samsung lipici pe ele,zic... Link to comment
davidut5 Posted June 3, 2014 Author Share Posted June 3, 2014 Tv-ul este functional, doar ca bazaie, si destul de deranjant. E relativ nou maxim 2 ani are. Am vazut condesatori de calitate in el, deci nu cred ca picau asa repede. Link to comment
leoncris Posted June 4, 2014 Share Posted June 4, 2014 Posibil consum marit . CCFL'uri ... obosite. Se incalzesc , asa'i ? Link to comment
stefank Posted June 4, 2014 Share Posted June 4, 2014 am intilnit acest simptom , dar s-a rezolvat prin schimbarea unuia din trafuri Link to comment
davidut5 Posted June 4, 2014 Author Share Posted June 4, 2014 (edited) Am incercat sa schimb luminozitate contrast etc, si nu se schimba nimic, insa daca selectez eco - normal, isi schimba frecventa. Daca apas pe ele, se modifica iarasi sunetul. Nu se incalzesc. Edited June 4, 2014 by davidut5 Link to comment
Recommended Posts