Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Calibrare touch-screen

surubarila

Recommended Posts

Sanatate permanenta!Telefonul e Vodafone 455.Cand incerc sa-i calibrez touch-ul din setari>setari atingere>calibrare LCD imi apar punctele de referinta-stanga sus apas apoi dreapta jos jos apas iar la final cand dau pe punctul din centru se reia totul si nu pot iesi din calibrare.Zona din centrul touch-ului zic eu ca e buna fiindca alte comenzi simte acolo.V-as ruga o parere inainte de a-l schimba.Multam!

• Replies 8
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• surubarila

4

• cristiaCT

2

• allexx1968

1

• pop_ady44

1

Top Posters In This Topic

Nu ai ce sa ii faci,touch-ul trebuie schimbat.E decalibrat si reia ciclul la puncte mereu pentru ca nu puncteaza la cerculete.

Multam pt.explicatii!Imi poti spune te rog de unde sa cumpar un touch pentru modelul asta?Eu nu l-am gasit separat doar telefoane "intregi" la vanzare.

Buna

Am si eu aceeasi problema cu un Alcatel (tot de la Vodafone) dual sim.Ai gasit oare touch-screen?

Eu nu am gasit nicaieri.E functional inca,dar ma descurc greu.

Multumesc

Spor

Alex

Sanatate permanenta!Pt.Allexx1968-intr-adevar pe O.......zii erau oferte dar mesajul primit de la ei a fost:nu mai avem pe stoc,cum a zis si Riderinblack_tm Am incercat la rubrica bazar>cumparari iar un coleg mi-a raspuns(prin PM) si trimis un telefon functional.