adam stefan Posted May 31, 2014 Share Posted May 31, 2014 va salut stie cineva va rog service mode la un daewoo cp082 multumesc o zi buna Link to comment
dan-a2 Posted May 31, 2014 Share Posted May 31, 2014 Gasesti aici ,manualul service cu tot ce trebuie despre meniu service si reglari !! >> sper ca ai telecomanda originala .. http://elektrotanya.com/daewoo_cp082_chassis_20h4t1_tv-vcr_sm.pdf/download.html Link to comment
adam stefan Posted May 31, 2014 Author Share Posted May 31, 2014 Gasesti aici ,manualul service cu tot ce trebuie despre meniu service si reglari !! >> sper ca ai telecomanda originala .. http://elektrotanya.com/daewoo_cp082_chassis_20h4t1_tv-vcr_sm.pdf/download.html multumesc mult am incercat acest mod dar cred ca telec este de vina nu am decit r-40a15 se pare ca nu pra vrea mai am si telec r460g22 ar avea butoanele necesare mai putin clear am incercat cu delete dar nu vrea daca stie cineva altceva.....sau poate un dump care sa aiba dk multumesc Link to comment
adam stefan Posted May 31, 2014 Author Share Posted May 31, 2014 am facut o telec smartpc dar nu prea inteleg se pleaca din stand-by si ce inseamna tasta clear e stergere de pe video sau.... Link to comment
zvasile Posted May 31, 2014 Share Posted May 31, 2014 pentru varianta aia trebuie o telecomanda speciala de service,incearca cu o memorie goala.... Link to comment
adam stefan Posted May 31, 2014 Author Share Posted May 31, 2014 daca incerc cumemorie goala cum reglez dimensiunea tot la sm ajung Link to comment
iuliantv Posted May 31, 2014 Share Posted May 31, 2014 daca incerc cumemorie goala cum reglez dimensiunea tot la sm ajung se mai intampla sa ave-ti si noroc,poate va fi cat de cat in limitele normale,oricum pe vertical se mai pot face si tatonari ale unor rezistente ,modificand valoarea lor veti putea centra verticalulul,asta daca aveti noroc si nu trebuiesc si alte setari de service.success Link to comment
adam stefan Posted June 1, 2014 Author Share Posted June 1, 2014 am reusit sm cu telec programabila smart i-am setat optiunea 4 national dar nici o modificare pe sunet oare l-am chinuit degeaba? daca desfaceam tv nu ma mai chinuiam cu sm are jungla tda8841 am montat fus si filtru 6.5 si amrez dk lenesul mai mult alearga asta e multumesc tuturor Link to comment
Recommended Posts