Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

TDA8362 echivalent

Recommended Posts

Trebuie sa mearga.Diferenta sunt intre cele cu E si cele fara nimic sau cu B,C in sensul ca se modifica o rezistenta.(cel simplu merge cu B si C fara modificari)

Cele cu A sunt mari diferente intre ele ca si pini deci trebuiesc cateva modificari mai sensibile.

• 1 year later...

Am inlocuit tda8362e cu tda8362b,modificind rezist de la pin 34 la 47k  si a cresut fit-ul de ziceai ca e 4 iulie in state. Sa nu fie ok ce cu b ca este recuperat?

tv-ul e phiilps 21pt166b58r. Am inlocuit si cu 2 tda 8362b3y si cu rezist de 47k la pin34 e fit-ul mre. Cu rezist de8k2 am rastru de 30/30cm la o diagonala de51cm. Ma poate ajuta cineva?

Nu are treaba FIT cu modelul de TDA....ce televizor aveti?...e din ala care are un pin din trafo linii conectat la masa printr-un cond electrolitic de 22 micro/160V?...daca este asa , se explica de ce vechiul integrat a decedat....inlocuiti condul respectiv....si FIT va reveni la normal....spor!

EDIT  Ati pus modelul de sasiu dar nu realizez acum ce schema este....

Edited by flomar60

Poate să crească FIT din cauza TDA8362 dacă frecvența liniilor crește din diverse motive.Și dacă dumnealui zice că a crescut FIT ,înseamnă că s-a auzit și o șuierătură puternică,cu descărcări electrice(dacă în semnalul sincro.linii apar armonici).

Edited by Andrei Tabacaru

Postat Acum 9 minute

Poate să crească FIT din cauza TDA8362 dacă frecvența liniilor crește din diverse motive......usurel cu pianul pe scari!

Multumesc mult. Tv-ul este exact de care spune flomar 60 cu decuplare de 22/160.

U1 este de 86v si tensiunea de 183v pt final video este de95v.Rastrul este reus ca dimensiune si la fel si U filament.

Am inlocuit condensatorul si am revenit cu rezist de47k in locul celei de8k2 la pin 34 si e ok. Va multumesc pt ajutor.