Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

mici, dar interesante.. A420

petre_s

Recommended Posts

• Replies 19
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• petre_s

6

• Tavi

3

• nicul

2

• Adrian Luben

2

Way asta mai lipsea sa vad un tantar din ala de aproape....acum chiar ii omor pe toti :smt068 :smt068 :smt064 in rest daca pozele alea sunt facute cu aparatul tau ... :chior: :oky:

misto prima poza, facuta in ochiia sa-mi fac si eu una....nu mi-a iesit

Fa in ochiul altcuiva, nu il al tau ca n-o sa reusesti :rolleyes: Am folosit super macro la toate

Geniale pozele cu tantarul! Ideea e de nota 10!Later edit: Nu ai si o poza cu tantarul dupa ce a terminat si tocmai isi lua zborul? Sunt curios daca mai avea trompa sau nu.. :smt003

poza cu ochiul nu este ceea ce pare, adica o poza facuta la un ochi, din fatza luidupa cum observati , poza pare facuta dinspre ochi in afara , deci este vorba aici de ceva reflectorizant , ori niste ochelari , ori altcevasa ne spuna cel care le-a facut exact cum e facuta

Este prea putin vizibil in poza si "mediul ambiant" insa cred ca este fotografiata reflexia autorului in cristalinul altei persoane. Mai degraba in corneea altei persoane...Evident folosind functia macro.

ultima era o poza cu tzantzarul "imprastiat" pe perete, dar fiindca a primit o avertizare de la CNA ca fiind o scena ce si adultii o indura cu greu, s-a hotarat la excluderea ei :weedman:

serios ? si cum se putea reflecta el in cornee atat timp cat corneea era acoperita de obiectivul aparatului ?raman la convingerea ca in afara de ochi si aparatul foto, in aceasta fotografie mai este un element care a contribuit la aceasta imagine finala

Este prea putin vizibil in poza si "mediul ambiant" insa cred ca este fotografiata reflexia autorului in cristalinul altei persoane. Mai degraba in corneea altei persoane...Evident folosind functia macro.

Da, am stat in fata lui, i-am pus aparatul la 2cm de ochi si am apasat pe tragaci :d si, dupa cum vedeti, reflexia si-a spus cuvantul... in afara de gene nu se mai vede nimic din ochi.Mai mult ca sigur s-a reflectat pe cornee(statul de la suprafata). Avand o suprafata sferica, "unghiul de vizibilitate" s-a marit si astfel ma vad si eu :d

raman la convingerea ca in afara de ochi si aparatul foto, in aceasta fotografie mai este un element care a contribuit la aceasta imagine finala

ha, nici pomeneala, e poza facut la ocazie... :rolleyes:

cum sa faca poza cu blitul de la 2 cm? ce e interesant e ca modelul ala are supermacro mode. bravo luieu m-am jucat la canon S2 cu functia asta si e capabil sa focalizeze la distanta zero !!! incredibil dar adevarat, poti sa atingi obiectul cu lentila si daca reusesti sa si luminezi obiectul ies niste chestii incredibile.