petre_s Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 niste poze cu aparatul meu..... Canon A420 :rolleyes:Cine stie cum e facuta prima poza are o bere :partyman:urmariti toracele tantarului :supz: Link to comment
nicul Posted November 21, 2006 Share Posted November 21, 2006 misto prima poza, facuta in ochiia sa-mi fac si eu una....nu mi-a iesit Link to comment
Sandu_alex_999 Posted November 21, 2006 Share Posted November 21, 2006 Way asta mai lipsea sa vad un tantar din ala de aproape....acum chiar ii omor pe toti :smt068 :smt068 :smt064 in rest daca pozele alea sunt facute cu aparatul tau ... :chior: :oky: Link to comment
petre_s Posted November 21, 2006 Author Share Posted November 21, 2006 misto prima poza, facuta in ochiia sa-mi fac si eu una....nu mi-a iesitFa in ochiul altcuiva, nu il al tau ca n-o sa reusesti :rolleyes: Am folosit super macro la toate Link to comment
Adrian Luben Posted November 21, 2006 Share Posted November 21, 2006 daca nu folositi optiunea macro nu veti reusi pt. ca nu poate focaliza asa de aproape fara setarea respectiva Link to comment
Blind Posted November 21, 2006 Share Posted November 21, 2006 Geniale pozele cu tantarul! Ideea e de nota 10!Later edit: Nu ai si o poza cu tantarul dupa ce a terminat si tocmai isi lua zborul? Sunt curios daca mai avea trompa sau nu.. :smt003 Link to comment
Tavi Posted November 21, 2006 Share Posted November 21, 2006 poza cu ochiul nu este ceea ce pare, adica o poza facuta la un ochi, din fatza luidupa cum observati , poza pare facuta dinspre ochi in afara , deci este vorba aici de ceva reflectorizant , ori niste ochelari , ori altcevasa ne spuna cel care le-a facut exact cum e facuta Link to comment
Blind Posted November 21, 2006 Share Posted November 21, 2006 Este prea putin vizibil in poza si "mediul ambiant" insa cred ca este fotografiata reflexia autorului in cristalinul altei persoane. Mai degraba in corneea altei persoane...Evident folosind functia macro. Link to comment
Adrian Luben Posted November 21, 2006 Share Posted November 21, 2006 ultima era o poza cu tzantzarul "imprastiat" pe perete, dar fiindca a primit o avertizare de la CNA ca fiind o scena ce si adultii o indura cu greu, s-a hotarat la excluderea ei :weedman: Link to comment
Tavi Posted November 21, 2006 Share Posted November 21, 2006 serios ? si cum se putea reflecta el in cornee atat timp cat corneea era acoperita de obiectivul aparatului ?raman la convingerea ca in afara de ochi si aparatul foto, in aceasta fotografie mai este un element care a contribuit la aceasta imagine finala Link to comment
petre_s Posted November 21, 2006 Author Share Posted November 21, 2006 Este prea putin vizibil in poza si "mediul ambiant" insa cred ca este fotografiata reflexia autorului in cristalinul altei persoane. Mai degraba in corneea altei persoane...Evident folosind functia macro.Da, am stat in fata lui, i-am pus aparatul la 2cm de ochi si am apasat pe tragaci si, dupa cum vedeti, reflexia si-a spus cuvantul... in afara de gene nu se mai vede nimic din ochi.Mai mult ca sigur s-a reflectat pe cornee(statul de la suprafata). Avand o suprafata sferica, "unghiul de vizibilitate" s-a marit si astfel ma vad si eu raman la convingerea ca in afara de ochi si aparatul foto, in aceasta fotografie mai este un element care a contribuit la aceasta imagine finalaha, nici pomeneala, e poza facut la ocazie... :rolleyes: Link to comment
petre_s Posted November 21, 2006 Author Share Posted November 21, 2006 next: tot cu super macro Link to comment
Tavi Posted November 21, 2006 Share Posted November 21, 2006 deci poza cu ochiul ai facut-o cu sau fara blitz ? Link to comment
nicul Posted November 21, 2006 Share Posted November 21, 2006 cum sa faca poza cu blitul de la 2 cm? ce e interesant e ca modelul ala are supermacro mode. bravo luieu m-am jucat la canon S2 cu functia asta si e capabil sa focalizeze la distanta zero !!! incredibil dar adevarat, poti sa atingi obiectul cu lentila si daca reusesti sa si luminezi obiectul ies niste chestii incredibile. Link to comment
Recommended Posts