Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

monitor viewsonic VG930m-1


Recommended Posts

  • Replies 14
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Am verificat apare 3,3 v si cand dau off dispare dar totusi lampile lumineaza nu se opresc pana nu scot tensiunea de la retea . Am urmarit unde merge aceasta tensiune si duce in ci inverter  BIT3193G,mai departe m-am blocat.O fi defect acest circuit ,?

post-182392-0-12461100-1401357473_thumb.jpg

post-182392-0-02236700-1401357484_thumb.jpg

post-182392-0-96648500-1401357503_thumb.jpg

Edited by eduard07
Link to comment

Am verificat pinul 6, daca masor fata de - : am 1,5v pe off si 2,05 v pe on

din ce vad eu aici la mine pinul 6 e conectat la minus pritru-n condesator,ar mai figura o rezistenta smd dar care nu a fost lipita din fabrica

Edited by eduard07
Link to comment

am dezlipit tranzistorii smd ,pt ca nu ii puteam masura in circuit ,ca sa trag o concluzie buna si am gasit unul care masoara intre emitor si collector.Daca pornesc fara acest transistor lampile nu se mai aprind ,banuiesc ca asta e defectul.Pe el e notat 1A si are un - in partea de sus.Ce as putea pune in locul lui pt o proba.?

am gasit asta pe net

http://www.s-manuals.com/smd/1a

 cred ca pot pune un BC846A

Edited by eduard07
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines