Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Panasonic DMC-LZ3

Electron

Recommended Posts

• Replies 7
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Tavi

3

• nicul

3

• Electron

2

Top Posters In This Topic

camerele foto nu sunt facute sa faca filme. alea mai serioase nici nu fac.la intrebarea lui TARA pot sa spun ca un film facut cu canon s2 is este net superior unuia facut cu panasonic lz-2, dar acest criteriu este absolut nesemnificativ.posibilitatea de a avea zoom in timpul filmarii cu aparatul foto poate fi luata in consideratie

pai depinde ce nevoie are, preturile la panasonic scad in goana maremai mult ca sigur ca dupa 1 ianuarie va fi mai ieftin, ca oricum modelul LZ3 nu se mai produceparca e un LZ5 (a fost si LZ4) si la viteza cu care se misca astia sigur in ianuarie or sa fie alte modele. -si pe mine ma tenta TZ1 la un moment dat, acum a mai scazut si pretul, dar acum mi s-a pus pata pe P880intrebarea initiala e de-a dreptul existentiala. uite eu daca asteptam 1 an jumate economiseam 150 de parai. problema e ca in timpul asta am facut o tona de poze.singura invatatura e ca nu trebuie sa te arunci niciodata cand produsul e proaspat scos pe piata.

• 2 weeks later...

am studiat-o din recenzii, pana nu o iei in mana (pe camera) nu poti sa-ti faci o parere. m-am jucat cu Z740, aparat cu performante inferioare seriei P si am fost foarte multumit de naturaletea culorilor, dimensiuni si ecran.la vremea respectiva am fost cam mistret si am incercat sa fac poze cu flash-ul in modul manual, chiar daca in cartea lui se specifica clar sa nu faci asa ceva(dar am vazut mai tarziu). pozele ieseau pe albastru spre nemultumirea mea si am tras repede concluzia ca-i un aparat prost. la p880 obiectivul larg ma interesa cel mai tare, nu ma intereseaza ca dureaza pana scrie din buffer pe card