Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samsung CZ-28D83N sasiu S56A


Guest cata82
 Share

Recommended Posts

Guest cata82

Va salut,

 

Am TV-ul din titlu, Samsung CZ-28D83N, sasiu S56A, diagonala 28" la care traful linii descarca FIT, chiar la iesirea firului, fata de miezul magnetic al acestuia (cel putin asa se vede). 

Se poate izola iesirea firului de FIT cu una-doua bucati de tub termo-contractabil?

Adica daca rezista izolatia din tub termo-contractabil, la acest sasiu la care consumul este mai mare fata de sasiurile obisnuite sau sa schimb trafo lini cu unul nou?

 

Va multumesc anticipat.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Guest cata82

Dupa aproape 2 luni, Vinerea trecuta mi s-a intors TV-ul cu acelasi defect, descarca traful de lini (HR8379) chiar daca am izolat cu 3 randuri de tub termocontractabil pe firul de FIT. Nu asta ar fi problema, alta e problema, comanda facuta la un celebru magazin de piese  din Bucuresti-Megadin..mic, ajung la ei si nu-l au pe stoc, am zis ok facem o comanda, dau avans (banii inainte ca la curve cu toate ca sunt client fidel de vreo 6 ani) 50 ron (119 ron in total) si imi spune ca traful vine in 6-7 zile.

Sun azi la sediu si stupoare, raspunde patronu", ii spun nume, prenume, dau datele comenzi si imi zice ca citez:" Aaaa domnul Catalin nu avem acest model pe stoc" am zis ok ori te prefaci ori esti praf si pulbere Posted Image . II repet faptul ca am facut comanda, in magazin, pe data de 13.06 apoi zice citez:" Stiti trebuie sa mai asteptati 3-4 saptamani ca nu-l gasiti in Romania si nu costa 119 ron ci va costa 150 ron" apoi m-au apucat spumele, stai frate tu imi ceri avans, imi faci bon de mana cu stampila, imi spui ca dureaza 6-7 zile apoi te sucesti ca la Ploiesti in conditiile in care, la randul meu am promis si eu clientului Posted ImagePosted Image !  Am anulat comanda si mi-am luat bani, am facut comanda la Telezi..ex si Luni voi intra in posesia trafului, 125 ron + curier 25 ron.

Feriti-va de Megadin...mic !!!

Edited by cata82
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines