Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samsung CZ-28D83N sasiu S56A


Vizitator cata82

Postări Recomandate

Vizitator cata82

Va salut,

 

Am TV-ul din titlu, Samsung CZ-28D83N, sasiu S56A, diagonala 28" la care traful linii descarca FIT, chiar la iesirea firului, fata de miezul magnetic al acestuia (cel putin asa se vede). 

Se poate izola iesirea firului de FIT cu una-doua bucati de tub termo-contractabil?

Adica daca rezista izolatia din tub termo-contractabil, la acest sasiu la care consumul este mai mare fata de sasiurile obisnuite sau sa schimb trafo lini cu unul nou?

 

Va multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

  • 1 lună mai târziu...
Vizitator cata82

Dupa aproape 2 luni, Vinerea trecuta mi s-a intors TV-ul cu acelasi defect, descarca traful de lini (HR8379) chiar daca am izolat cu 3 randuri de tub termocontractabil pe firul de FIT. Nu asta ar fi problema, alta e problema, comanda facuta la un celebru magazin de piese  din Bucuresti-Megadin..mic, ajung la ei si nu-l au pe stoc, am zis ok facem o comanda, dau avans (banii inainte ca la curve cu toate ca sunt client fidel de vreo 6 ani) 50 ron (119 ron in total) si imi spune ca traful vine in 6-7 zile.

Sun azi la sediu si stupoare, raspunde patronu", ii spun nume, prenume, dau datele comenzi si imi zice ca citez:" Aaaa domnul Catalin nu avem acest model pe stoc" am zis ok ori te prefaci ori esti praf si pulbere Posted Image . II repet faptul ca am facut comanda, in magazin, pe data de 13.06 apoi zice citez:" Stiti trebuie sa mai asteptati 3-4 saptamani ca nu-l gasiti in Romania si nu costa 119 ron ci va costa 150 ron" apoi m-au apucat spumele, stai frate tu imi ceri avans, imi faci bon de mana cu stampila, imi spui ca dureaza 6-7 zile apoi te sucesti ca la Ploiesti in conditiile in care, la randul meu am promis si eu clientului Posted ImagePosted Image !  Am anulat comanda si mi-am luat bani, am facut comanda la Telezi..ex si Luni voi intra in posesia trafului, 125 ron + curier 25 ron.

Feriti-va de Megadin...mic !!!

Editat de cata82
Link spre comentariu

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.




×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări