Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tableta iesire mini hdmi - tv lcd


Postări Recomandate

        Salutare.   De 2 zile am primit o tableta CMX, - ceva chinezesc, dar care functioneaza bine. Am observat ca are o iesire mini HDMI. Asa ca am cumparat un cablu mini-HDMI - HDMI si am conectat-o la TV-ul lcd de 107cm. Filmele HD ruleaza neasteptat de bine, asa ca mi-am propus sa o folosesc si pe post de player cand am nevoie. In urma unei discutii cu un coleg, acesta sustinea ca nu e in regula sa o conectezi la un TV asa mare. Spunand ca a patit-o cu un laptop pe care-l  conecta la TV, caruia se stricase placa video si ca cei de la service nu recomanda acest tip de conectare.

  Eu am vizionat un film HD si tableta nici macar nu era calda. Practic mie nu-mi vine a crede ca iesirea mini-DHMI are vre-o legatura cu dimensiunile TV-ului.

Cei care au mai multa experienta pot sa explice ce se intampla cu semnalul video dupa ce acesta intra in TV, mai pentru incepatori asa? Exista posibilitatea sa se defecteze daca o folosesc in acest mod?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Cu semnalul nu e nimic in neregula . Cu tensiunile de pe placa televizorului ar fi niste nereguli, care de la condensatori defecti pot induce in circuitul de masa tensiuni periculoase pentru echipamentele conectate , ceea ce s-a intamplat si cu placa video a laptopului respectiv. De recomandat sa nu tii tableta la incarcat cand o ai conectata electric la oricare alt device. Eu am patit invers ... PC-ul a stropsit cu electrosocuri intrarea HDMI a TV-ului...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări