Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

tableta iesire mini hdmi - tv lcd


turcu_dan
 Share

Recommended Posts

        Salutare.   De 2 zile am primit o tableta CMX, - ceva chinezesc, dar care functioneaza bine. Am observat ca are o iesire mini HDMI. Asa ca am cumparat un cablu mini-HDMI - HDMI si am conectat-o la TV-ul lcd de 107cm. Filmele HD ruleaza neasteptat de bine, asa ca mi-am propus sa o folosesc si pe post de player cand am nevoie. In urma unei discutii cu un coleg, acesta sustinea ca nu e in regula sa o conectezi la un TV asa mare. Spunand ca a patit-o cu un laptop pe care-l  conecta la TV, caruia se stricase placa video si ca cei de la service nu recomanda acest tip de conectare.

  Eu am vizionat un film HD si tableta nici macar nu era calda. Practic mie nu-mi vine a crede ca iesirea mini-DHMI are vre-o legatura cu dimensiunile TV-ului.

Cei care au mai multa experienta pot sa explice ce se intampla cu semnalul video dupa ce acesta intra in TV, mai pentru incepatori asa? Exista posibilitatea sa se defecteze daca o folosesc in acest mod?

Link to comment
Share on other sites

Cu semnalul nu e nimic in neregula . Cu tensiunile de pe placa televizorului ar fi niste nereguli, care de la condensatori defecti pot induce in circuitul de masa tensiuni periculoase pentru echipamentele conectate , ceea ce s-a intamplat si cu placa video a laptopului respectiv. De recomandat sa nu tii tableta la incarcat cand o ai conectata electric la oricare alt device. Eu am patit invers ... PC-ul a stropsit cu electrosocuri intrarea HDMI a TV-ului...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines