Guest costi07 Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 Salut, Deoarece sunt sătul pănă peste cap de cabluri întrerupte și de dat bani aiurea pe căști noi, doresc să fac/cumpăr un cablu(sau mai multe, de rezervă) pentru al pune în locul celui făcut franjuri. Ideal ar fi ca acest cablu să aibe și un potențiometru pentru reglarea volumului din căști. Problema este că nu am reușit să găsesc un cablu rezonabil ca diametru și flexibilitate. Doresc ceva dintr-o bucată, care să aibe o bifurcație spre capăt pentru a monta jack-urile pentru căști și microfon, așadar am nevoie de 5 conductoare. Spre nefericirea mea, îmi prind urechile în descrierile cablurilor. De exemplu, habar nu am ce înseamnă cablu „LiYY”. De asemenea, am nevoie de indrumare și pentru a monta respectivul potențiometru pe fir. Dacă nu se poate găsi o soluție rezonabilă ca dimensiune și greutate, sunt dispus să țin respectivul montaj într-o carcasă pe birou. Am deschis acest topic în speranța că voi primi ajutor de la cineva care interacționează cu ceea ce caut. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest costi07 Posted April 27, 2014 Share Posted April 27, 2014 Nici o idee?! :46 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dan cod Posted May 3, 2014 Share Posted May 3, 2014 Are si microfon sau nu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest costi07 Posted May 15, 2014 Share Posted May 15, 2014 Da, au și microfon. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dan cod Posted May 21, 2014 Share Posted May 21, 2014 Ai nevoie de 3 cabluri ecranate.La noi in oradea se gaseste la metru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest costi07 Posted May 21, 2014 Share Posted May 21, 2014 Până la urmă am cumpărat altele.. Mulțumesc oricum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts