modoran Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 Am avut la reparat o clocitoare si nu mai stiu exact cum sa montez motorul: cu elicea inspre placuta aia electronica (pe aceeasi directie cu elementul de incalzire) sau pe partea cealalta, cea cu ouale ? Nu radeti de mine, nu am folosit asa ceva. Clocitoarea e una ieftina obisnuita, Cleo cred ca se numeste. O poza clara ar fi excelenta, se pare ca google.com nu prea e de ajutor (poza cu interiorul ma intereseaza). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miron1947 Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 Nu cred ca toate clocitoarele sunt construite identic, deci cred ca ar fi util sa mentionati tipul/marca pentru ca cineva cu una similara sa va poata ajuta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghimpe-- Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 Intradevar, o poza ar fi fost excelenta. Daca este acest model de clocitoare te va ajuta poza de mai jos: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
modoran Posted April 24, 2014 Author Share Posted April 24, 2014 Da, e vorba de acest model. Cred ca e cu ventilatorul in jos, invers oricum nu incap plasticele alea doua in cutie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
validae Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 Ventilatorul trebuie sa sufle in jos indiferent de tipul de motor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts