Technoware Posted April 20, 2014 Share Posted April 20, 2014 Mi-a dat cineva tv asta si vreau sa il repar pentru mine, problema lui ca nu am imagine dar are sunet, imaginea e pe fond negru cu dungi albe. Tensiunea de 200V este eu suspectez ca ar fi Tda 8177F ...? Ma poate ajuta cineva ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toni Marginean Posted April 21, 2014 Share Posted April 21, 2014 Din moment ce ai rastru negru cu dungi albe inseamna ca iti functioneaza baleiajul vertical. Actionati potentiometrul de screen si comunicati-ne efectul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dan cod Posted April 21, 2014 Share Posted April 21, 2014 Unde este 200V?pe alimentarea ciului video este sigur?pentruca de multe ori se duce rezistenta de pe placa tk din cauza finalilor video. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technoware Posted April 21, 2014 Author Share Posted April 21, 2014 Am actionat pontentiometrul trafului si nimic ma refer ca se intensifica lumina doar atat, iar tensiunea de 200V care alimenteaza finali video care sunt pe intregrate Tda 6107 e prezenta, am shimbat condesatorul de filtraj de 10 microfarazi la 250V si tot nimic. mentionez ca tv a fost adus din afara si nu am fost deschis de altcineva, deci e fara reparati la el Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dan cod Posted April 21, 2014 Share Posted April 21, 2014 Poate fi si din dump si comanda finali video. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technoware Posted April 21, 2014 Author Share Posted April 21, 2014 Am deconectat Tda 8177F si apare doar o linie verticala pe ecran, asa e nu e defect tda si nici nu are vreo legatura cu defectul, am sa mai fac sapaturi dupa sarbatori am o schema download la indemna si sa vad ce pot sa rezolva si va anunt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
doru700 Posted April 21, 2014 Share Posted April 21, 2014 Schimba tda 6107 ,daca traful are scapari sigur e dus ,asa face daca sunt linii pe ecran . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technoware Posted April 21, 2014 Author Share Posted April 21, 2014 Dar sunt 3 tda 6107, pe fiecare grila R.G.B. pot sa vad care e compromis numai din masuratori? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Florinel TV Posted April 21, 2014 Share Posted April 21, 2014 uitate mai bine eu cred cai TDA6101 si nu TDA6107 ca astea are toate 3 intrari si iesiri pt catozi si se foloseste doar unu singur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technoware Posted April 29, 2014 Author Share Posted April 29, 2014 (edited) Revin cu un subiect care a mai fost dar eu nu mai nici un subiect in rubrica mea. Am facut poze la acest tv care mentionez ca are sunet dar are nu are imagine. Am downloadat o schema dar tot nu imi dau seama din ce bloc ar fi. O sa pun niste, si daca imi puteti sfaturi va multumesc. Revin din nou ca sa precizez ca finali video sunt TDA 6111Q si nu TDA 6101, pe care i-am masurat si am tensiunea de 12 V si tensiunea de 200 si am verficat si iesirile care sunt la fel la toate cele 3 de 187V. Edited April 29, 2014 by Technoware Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts