Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema alarma Paradox


Vizitator soldier896

Postări Recomandate

Vizitator soldier896

Buna seara. In decursul serii de ieri am intampinat o problema la alarma Paradox pe care o am instalata,inainte de aparatia acestei probleme,dupa armare se aprindeau LED-urile din dreptul 1 si 2,LED-uri care arata utilizatorii adica 1 Master si 2 User,dar incepand cu seara de ieri dupa ceva timp dupa armare se declanseaza singura alarma si LED-ul 2 este intermitent,lucru ca inainte nu se intampla. Stiu ca se declanseaza singura deoarece m-au contactat vecinii iar in interior nu este nici o urma de efractie si nici nu exista ceva in jurul senzorilor care sa se miste si astfel sa declanseze alarma. Ma poate ajuta careva cu ceva idei sau sfaturi sa imi pot da seama de la ce porneste aceasta problema? Va multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Alarmele false in mare majoritate a cazurilor sunt de la factori externi, montarea lor foarte aproape de jaluzele, perdele, surse de caldura. Alte cauze ar putea fi geamuri uitate deschise, aer conditionat, curenti de aer. Binenteles poate fi si de la legaturi prost facute, contacte imperfecte. In anii in care lucram cu asa ceva am intalnit o groaza de probleme cauzate de soareci, sobolani, pasari, nu vreti sa stiti ce le place sobolanilor sa roada cablul de alarma :rade:

Link spre comentariu
Vizitator interitus

SalutCe model de centrala/tastatura ai?Nu inteleg care e treaba cu ledurile care arata utilizatorii 1 master si 2 user. Nu am intalnit o asemenea tastatura. Poate sunt ledurile de la partitiile 1 si 2 si au culoarea rosie. Daca ledul 2 se aprinde intermitent atunci cand suna alarma, inseamna ca ai o problema cu partitia 2.Ai un buton rosu aprins pe care scrie MEM? Apasa pe el si vezi ce numar s-a aprins. Acel numar reprezinta zona care a generat alarma. Verifica ce ai conectat pe zona respectiva.Tu ai instalat/programat sistemul?

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

In mod normal,indiferent de tipul de PARADOX,dupa ARMARE ,toate led-urile tastaturii sunt stinse  cu exceptia LED ,,ARM,, care se aprinde ROSU, la expirarea timpului de iesire din casa.

Daca suna alarma in lipsa ta,apasa MEM care iti va arata prin aprinderea unui LED, ce zona a provocat alarma.Sterge memoria apoi printr-o armare si o dezarmare,fara a provoca o noua alarma..

Instabilitatea unei zone in buna functionare poate fi din cauzele enumerate de alti colegi.Verifica conexiunile din centrala dar si din senzorii in cauza.Remediu cert:inlocuieste senzorii.

Link spre comentariu

ce reprezinta zona 1 si 2 ?

lucreaza zonele 1 si 2,se aprind/sting cand te misti prin ele ?

inainte de  armare,ledurile 1 si 2 sunt aprinse ?

dupa ce ai pus codul sa armezi si tastatura cronometreaza timpul de iesire,leduri 1 si 2 sunt aprinse ?

dupa ce sistemul e armat,ledurile 1 si 2 sunt aprinse ?

sistemul ce iti arata in mem de alarma ,pe ce zone ti-a declansat ?

Link spre comentariu
  • 9 ani mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări