Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

macbook A1181


codrut

Postări Recomandate

acest laptop nu porneste,se aprinde ledul verde de la alimentator apoi se face portocaliu .nu functioneaza nici pe baterie.am vazut ca mufa de alimentare are 5 pini,pinii 2si3 sunt uniti la fel si 4cu5.am masurat tensiunea intre pinul 1si 3 si am 3v,intre pinii 3si 4 am 17v,iar intre 1 si 4 am 14v.sunt corecte aceste tensiuni?sigurantele sunt bune de pe placa.ar fi bine venita o schema si o idee .Multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Sunt bune tensiunile pe mufa. Asteapta-l 2-3-4 ore pana se face ledul de pe mufa verde. Cand trece din verde in protocaliu inseamna ca e de bine si ca anume incarca. Daca bateria n-are viata nu pleaca. Cat praf a avut in radiator? Apropo Pinky are dreptate, daca n-ai facut Macbook mai bine il lasi in linistea lui pentru ca se pleznesc foarte usor si nu le mai dai de cap.

Link spre comentariu

aseara l-am lasat in priza pana dimineata cu ledul portocaliu aprins,dimineata era verde, dar la baterie nu se aprinde decat primul led care face cateva flash-uri cand apas pe buton.sa fie controller-ul de incarcare ISL6257 al bateriei defect?se poate din cauza asta sa nu porneasca?

Link spre comentariu

l-am lasat din nou peste noapte in priza si se pare ca bateria s-a incarcat dar tot nu vrea sa porneasca,ce pot sa mai verific?schema data de dl pinky nu prea corespunde,eu am varianta cu carcasa neagra,care difera de varianta alba din ce am vazut pe net.

Link spre comentariu

schema data de dl pinky nu prea corespunde

Inseamna ca nu ai dat toate datele despre acel laptop. Ce scrie pe placa de baza ? Ce anume "nu prea corespunde" ?

l-am lasat din nou peste noapte in priza si se pare ca bateria s-a incarcat dar tot nu vrea sa porneasca,ce pot sa mai verific?

Poate ca tu intelegi altceva prin "nu vrea sa porneasca". Nu se aude ca porneste HDD-ul? Dupa ce dai power-on poti sa actionezi cd-rom-ul ? Adica sa introduci disc sau sa scoti disc. Ai tensiune pe memorii? Dar pe CPU? Dar pe Power Button ? Ai incercat cu alte memorii ?

Mai multe detalii! Detaliile fac diferenta. Din ce zici, eu pot sa inteleg ca nu apare nicio imagine. Cei mai multi asta inteleg prin "nu porneste".

Link spre comentariu

E incarcatorul original de la A1181 ????Incearca asa . Scoate bateria, si mufa incarcatorului .Apasa butonul de Power si tinel apasat timp in care introduci mufa de alimentare.Lasa liber pentru scurt timp butonul de power si apasal din nou de data asta normal fara sa-ltii apasat.In felul asta te vei lamuri daca ai incarcatorul original pentru ca Macbook-ul va porni in safe mode.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări