Guest boxy13 Posted April 14, 2014 Share Posted April 14, 2014 Salutare!modelul placii mele asus p5k nu are nici un jumper usb,de aceea intrebam daca o placa usb ar rezolva problema ledurilor de la camera,si a mouse-ului,care raman aprinse cand calculatorul e oprit! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
riderinblack_tm Posted April 14, 2014 Share Posted April 14, 2014 Nu are ceva setari in bios? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
George(sb) Posted April 14, 2014 Share Posted April 14, 2014 e o eroare de fabricatie care o au unele placi, zilele astea mi-a venit un computer care se manifesta asa, e aiurea pentru ca ventilatorul sursei era oprit, iar mie unitatea optica pe usb imi functiona, deci sursa ar fi avut sanse de incalzire; tot ce poti face este sa il scoti din priza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lavynyu Posted April 15, 2014 Share Posted April 15, 2014 e o eroare de fabricatie care o au unele placi, zilele astea mi-a venit un computer care se manifesta asa, e aiurea pentru ca ventilatorul sursei era oprit, iar mie unitatea optica pe usb imi functiona, deci sursa ar fi avut sanse de incalzire; tot ce poti face este sa il scoti din priza S-au il opresti de la butonul de power de la sursa daca are asa ceva desigur ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts