Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Nevoie de condensator sau nu?


Alecsander
 Share

Recommended Posts

Salut baieti, am un Cielo pe care doar ce am montat un subwoofer Blaupunkt GTT 1200,200w rms + un amplificator Blaupunkt GTA 260, 180w rms in punte si casetofon Pioneer 2900MP [4x50].Boxele au vreo 70 rms in total ,dar e foarte posibil sa pun ceva mai bun cat de curand.Cand dau drumu' la muzica putin mai tare palpaie umpic farurile , nu chiar asa sesizabil si desigur palpaie si ledul ON de pe amplificator. Bateria este de 63Ah, are pana intr-un an vechime.E necesar sa cumpar un condensator? Sau il iau de pomana? Daca da , ce sa cumpar?

Link to comment
Share on other sites

Da, pune-i cond. La puterea aia, e de asteptat sa palpaie.Clasicul condensator de 1F (sau p-acolo).Nu ignora nici ce a scris Electronicserver! Condensatorul vine doar in completarea instalatiei electrice functionale 100%.

Link to comment
Share on other sites

Pai bateria nu cred ca e incarcata 100% ,deoarece am avut o problema cu sistemul de alarma,s-a golit de tot si am tinut-o pe un redresor ceva timp, dar de atunci masina a mai facut ceva km cu bateria aia ,deci a mai incarcat'o ceva,ochiul "magic" e verde,se cunoaste foarte bine.Nu palpaie rau ,daca intreb pe cineva nici nu observa doar foarte putin ,efect minim cum s-ar spune,abia se observa.Bornele sunt ok. Poate sa le mai slefuiesc umpic sa faca contact mai bine.

Link to comment
Share on other sites

///Nu pot da edit.Dupa ce am mai umblat pe la borne,cabluri ,etc si am mai lasat masina pornita ceva timp,se pare ca nu mai palpaie nimic inafara de iluminarea de la casetofon ,care palpaia si inainte doar cu boxele.Deci problema rezolvata, momentan nu e nevoie de condensator.Multumesc de raspunsuri, se poate inchide!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines