SORAN Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 Lamuriti-ma si pe mine daca exista tuburi de neon cu aceeasi lungime , dar puteri diferite. Am vazut spre exemplu 1,2m 36W. Asta ar fi prima problema. A doua este ca am luat un astfel de tub si intr-o lampa de dimensiunea care trebuie cand este aprins are niste fluctuatii care sunt cam deranjante pentru ochi. De la ce credeti ca sunt? Link to comment
Blind Posted November 7, 2006 Share Posted November 7, 2006 Vezi ca se poate sa difere grosimea lor, deci difera si puterea Link to comment
q_acdc Posted November 7, 2006 Share Posted November 7, 2006 Aceste fluctuatii dispar dupa incalzirea tubului(gazului) Link to comment
Golem Posted November 19, 2006 Share Posted November 19, 2006 Baga drossel electronic. Gasesti si cu 6 lei si sunt surprinzator de bune.Nu mai palpaie nimic, si se aprinde tubul instant, in plus tubul tine mai mult. Link to comment
SORAN Posted November 27, 2006 Author Share Posted November 27, 2006 Am descoperit: dupa ce neonul sta un timp aprins si se mai incalzeste problema dispare! Va multumesc pentru raspunsuri! Link to comment
Guest sorin2005 Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 Ai grija la starter sa fie pentru puterea neonului. Si alea universale sa fie mai de firma ca sunt unele ieftine si proaste! Link to comment
Recommended Posts