Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Modul preamp audio corector ton KIT 231 filtru activ

Paollo

Recommended Posts

ce caracteristici are la freqvente? la cat e separarea intre potentiometrele de bass si medii? as putea sa-l folosesc ca inlocuitor pentru un filtru activ highpass ~150 Hz pentru sateliti?

• Replies 9
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Paollo

5

Popular Days

Top Posters In This Topic

Ce e ala ?

1 Daca e kitul de pe http://www.hiend.ro nu este si filtru activ doar corector de ton

2 frecventele la care se face separarea habar nu am, este un corector clasiv baxdall sau cum ii zice

3 nu poate fi folosit ca filtru pentru sateliti ca nu taie total basul ci doar il atenueaza/amplifica

Ce e ala ?1 Daca e kitul de pe http://www.hiend.ro nu este si filtru activ doar corector de ton2 frecventele la care se face separarea habar nu am, este un corector clasiv baxdall sau cum ii zice3 nu poate fi folosit ca filtru pentru sateliti ca nu taie total basul ci doar il atenueaza/amplifica

e kitul de pe hiend, am prescurtat denumirea lui ca sa incapa in titlusunt ceva sanse ca, in viitor, sa faceti si module de filtre active?

cam in 2 saptamani va fi gata modulul de hipass si frecventa va fi 3000Hz dar la cerere(5lei) va putea fi livrata la orice frecventa vrea userul18db

cam in 2 saptamani va fi gata modulul de hipass si frecventa va fi 3000Hz dar la cerere(5lei) va putea fi livrata la orice frecventa vrea userul18db

5 lei pentru frecventa la cerere? banuiesc ca nu costul total al modulului.. sau trebuia sa fie 50 lei?... pe mine ma intereseaza un modul stereo sau 2 bucati mono. in principiu cat va costa pentru highpass150Hz?