Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samsung S4 i9500 - clona mai diferita


Recommended Posts

Buna seara ! Stimati domni , mai zilele trecute mi-am luat un Samsung S4 i9500 , o clona zic eu . Dar ce este curios se misca bine si raspunde la mai multe coduri test ca si originalul . Aici ma refer la codul meniu test *#0*# la care imi afiseaza meniu test , dar curios apare radiofm . Ar mai fi o problema si cu seria IMEi : cel de pe spatele telefonului sub baterie , nu corespunde cu cel rezultat dupa tastarea lui *#06# si nici cu cel aratat de hardwareinfo iar antutu benckmark nu imi recunoaste device-ul si totusi in test imi da un scor de 17050 puncte . Ce dracie de telefon o mai fi si asta , nu-mi pot da seama ...........poate ma luminati si pe mine cu vre-o parere , poate ati mai intalnit sau avut astfel de telefoane . Am atasat si cateva foto spre exemplificare , la nevoie va stau la dispozitie si cu alte informatii , fie foto fie tehnice . Multumesc !

post-36845-139829792802_thumb.jpg

post-36845-139829792812_thumb.jpg

post-36845-139829792822_thumb.jpg

post-36845-139829792832_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Nu contrazic , insa am avut si clona chinezeasca dar nu avea aceleasi optiuni pe meniu , nu raspundea la meniul de control etc, am si unul original pe care il folosesc eu si vad ca acesta de 200 lei se apropie foarte mult de cel original . Asta ma roade pe mine ............ sa stiu cate ceva despre el , poate cineva a avut asa ceva si stie mai multe !

Link to comment
Share on other sites

Nu am desfacut deoarece daca il desfac pe ala bun , originalul pierd garantia . Insa am dat capacele din spate jos la ambele si m-am uitat la cei doi conectori sau cum s-or numi de sub capac , ambii sunt aurii . Zic asta deoarece citisem tot pe aici cum ca daca sunt argintii telefonul e fals . Uneori ma intreb daca nu cumva am cumparat un telefon ''adevarat'' adica original pe nimic ! :)) Am mai vazut pe net modele de Samsung S4 cu nume de i9502 , 9505 , 9506 etc. ma gandesc sa nu fie unul ok amsamblat pe unde dracu stie ..... !

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines