Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Magnetodiaflux MDF 4

Guest regele_mar
 Share

Recommended Posts

Guest regele_mar

Buna ziua dragi colegi.Rog un domn moderator sa mute postul daca nu este incadrat corect.Este vorba despre Magnetodiaflux MDF 4 facut de Electrotehnica Bucuresti.Detin acest aparat si as dori un manual de utilizare ca nu stiu sa-l folosesc pentru problema mea cu insomnia.In urma cu un an,la o clinica,am facut 10 sedinte tot cu acest tip de aparat tot pentru insomnie si s-au cunoscut efecte benefice.Cand am facut eu acasa...nu s-a mai cunoscut.Orice sugestie,sfat,ajutor....sunt bine-venite.Pentru cei care sunt interesati despre detalii privind acest tip...nu ezitati sa ma intrebati.Multumesc

post-64212-139829792585_thumb.jpg

post-64212-139829792598_thumb.jpg

Guest regele_mar

dl.Dan v-am vazut postul in care scriati ca aveti un MDF 2...nu 4.Eu va ajut cu cea mai mare placere cu date despre bobine dar momentan pot sa va spun doar niste dimensiuni: bobina cea mare=57 cm diametru,18 cm latime...cea mica=28 cm diametru,7 cm latime....despre impedanta nu pot sa va zic momentan nimic ca nu am cu ce sa masor(am un Mavo 2 dar il am la serviciu si cum ma voi face bine ma voi duce si va voi masura).Cititi si documentul pe care l-am atasat.Va mai trimit pe mail inca unul.

magnetodiaflux.pdf

Guest regele_mar

cum ajung in posesia unui aparat de masura promit ca am sa le masor si am sa va spun.Ziceati ca aveti manualul de utilizare a MDF 4.....daca se poate...pe mail...? !

In principiu pentru efect sedativ se foloseste 15 minute 50Hz si 15 minute 100Hz asta imi aduc bine aminte.Restul vedem cand gasesc documantatia.Important este si pozitionarea bobinelor adica cu sageata sa fie spre picioare(asta stiu eu sper sa nu gresesc) ar trebui intrebat totusi sa fie sigur.Si daca se poate patul pe care faci tratamentul sa fie orientat cu capul spre nord.

Guest Gabi M

Bobina cervicala (cea mica) are cam 300 ohmi iar cea lombara (cea mare) aproximativ 150 ohmi. In ceea ce priveste orientarea patului se recomanda sa fie cu capul spre nord si sa nu contina piese metalice. De asemenea sa nu fie obiecte metalice mai aproape de 1-2 metri. In legatura cu orientarea bobinelor trebuie sa fie cu sageata spre cap.

• 2 weeks later...
  • 2 years later...

Ai fi mirat(ă) de domeniile de utilizare ale câmpurilor magnetice variabile. Sper însă ca intervenția ta în acest topic să nu fie o glumă proastă, de obicei sancționabilă....

Caută pe internet despre stimularea magnetică transcranială și vei vedea că te poate face inclusiv să fii mai creativ, pe Discovery există emisiuni dedicate procedeului.S-au luat de exemplu persoane care nici nu știau să tragă cu arcul și după o instruire scurtă și apoi stimulare transcranială, au tras ca niște maeștri...https://en.wikipedia.org/wiki/Transcranial_magnetic_stimulation