Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pocket TV CASIO TV-100B


Recommended Posts

Am primit un televizor color, de buzunar, adus din Canada, model CASIO TV-100B (asemănător cu cel de aici: http://www.biocomp.net/o96721.htm). Din păcate, are norma NTSC şi canalele standard US. Are benzile VHF şi UHF. Dacă s-a mai lovit cineva de aşa ceva, este posibil a fi adus în norma PAL şi utilizat la noi în ţară? Mulţumesc.

Link to comment
Share on other sites

slabe sanse sa obtineti ceva...dar daca doriti sa incercati...puteti schimba filtrele f201,f202(cele galbene) cu filtre de 5,5mhz(filtre sunet) si filtrul f200 (negru) cu un filtru de 38,9 mhz(filtru unda de suprafata)...despre decodarea PAL nu pot sa va spun nimic ...daca as fi vazut ce scrie pe toate integratele aparatului poate imi dadeam seama daca decodorul functioneaza si in PAL...eu zic sa nu faceti prea multe investitii in el pentru ca nu va mai trece mult si se va trece la televiziune digitala...iar acest aparat va deveni inutilizabil...la fel ca orice tv...care la ora actuala foloseste o antena pentru receptia programelor tv analogice terestre!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines