mmihai94 Posted April 9, 2014 Share Posted April 9, 2014 Va salut.Am si eu o intrebare pentru cei mi priceputi in domeniu. Am primit de la cineva o combina muzicala SONY MHC-RG440 care nu citea CD-urile. Nici nu era de asteptat sa le citeasca la cat praf era in unitatea optica. Am curatat-o cat de bine am putut, iar acum imi citeste CD-urile, dar se intrerupe la intervale neregulate de cateva minute. Am umblat si la acel mic semirerglabil, dar nu reusesc mare lucru, ori nu mai citeste CD-ul, ori se intrerupe mai des.Eu suspectez unitatea optica, dar nu sunt 100% sigur ca daca o schimb o sa mearga bine. Ma gandesc ca va trebui sa mai fac si alte reglaje...Voi ce spuneti sa risc sa o schimb? Unitatea optica este KSS-213D. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dan cod Posted April 9, 2014 Share Posted April 9, 2014 Poti sa pui orce KSS213 si daca nimeresti una buna va merge. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts